Coșul este gol. Adăugați un produs

Isomar Spray Isotonic cu apă de mare pentru igiena zilnică nas-urechi 100ml

165,60 lei
184 lei
Adaugă în coş
Isomar Spray Isotonic cu apă de mare pentru igiena zilnică nas-urechi 100ml (GA1359900)
Isomar Spray pentru igiena zilnică este o solutie isotonica de apă de mare, potrivita pentru igiena nazala zilnică si pentru alergiile generale si cauzate de polen.
Cu un pulverizator alternativ, este potrivit si pentru igiena urechilor, pentru prevenirea formarii de ceara. Pentru copii de la 1 an si adulti, femei insarcinate si care alapteaza. Poate fi utilizat zilnic in scopul de a mari hidratarea mucoasei.
Indicatii: raceala, tuse, bronsita, sinusita, astm, alergii, roncopatie cronica si acuta.
Mod de utilizare: Nas: 1-2 pulverizari in fiecare fosa nazala, la necesitate pina la 3 ori pe zi. Urechi: pulverizati o data sau de 2 ori cu pulverizatorul special. Spray-ul poate fi utilizat atit vertical cit si orizontal pentru a permite curatarea nazala mai usoara. In pozitie verticala, spray-ul permite sa ajunga la septul nazal pentru o curatire completa. In pozitie orizontala este recomandata copiilor. Contraindicatii: nu se recomanda copiilor pina la 12 luni. Nu utilizati in caz de epistaxis (sangerare nazala). Atentie: container presurizat. Poate izbucni daca este incalzit. Pastrati ferit de caldura, suprafete fierbinti, flacari deschise sau surse de incendiu. Pastrati ferit de fumul de tigara. Nu ardeti flaconul dupa utilizare. Nu expuneti flaconul la temperaturi mai mari de 50C/122F. Nu utilizati concomitent cu alt tratament topic. Pastrati ferit de indemina copiilor. Nu utilizati dupa data de expirare pe ambalaj. Pastrati la temperaturi intre 5C si 25C (41F-77F). Producator: Coswell SPA, Via Gobetti 4, 40050-Funo di Argelato, Italia. Importator in RM: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127. Termenul de valabilitate este indicat pe ambalaj.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 104062
  • Producător Coswell SPA
  • Țara producător Italia
  • Cod medicament 0
Adăugat