Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA OLIOSEPTIL Voies Urinaires (sănătatea căilor urinare) caps. N15

135 lei
150 lei
Adaugă în coş
Supliment alimentar pe bază de uleiuri esențiale.
O combinație de 7 uleiuri esențiale 100% pure, chemotipate natural.
Uleiul esențial de mărar contribuie la funcționarea sistemului urinar și favorizează eliminarea apei pe cale renală.
Mod de administrare: câte 1 capsulă dimineața, la amiază și seara în timpul mesei timp de 5 zile. Pentru persoanele cu predispunere, se administrează anticipat: 1 capsulă pe zi ca cură de 15 zile, care se repetă de câteva ori pe an.
Recomandări: A se consuma de preferință înainte de data indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se feri de căldură și umiditate. Consumați ca parte a unei alimentații variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată. Recomandat adulților de peste 15 ani. Nu este recomandat în cazul insuficienței renale și utilizare îndelungată. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează fără aviz medical.
Ingrediente: Emulgator: lecitină de soia; Capsulă vegetală (hipromeloză); Complex sinergic de uleiuri esențiale definite din punct de vedere botanic și biochimic, 100% pure: Satureja montana (plantă cu flori), Melaleuca cajeputii (crenguțe), Anethum graveolens (Frunze de mărar), Rosmarinus officinalis (crenguțe), Juniperus communis (plantă întreagă), Eugenia caryophyllata (cuișoare), Melaleuca alternifolia (frunze); ulei de măsline presat la rece. Fără gluten.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
  • Article 103593
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat