Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov Stim Royal Defense caps. N30

242,10 lei
269 lei
Adaugă în coş
Nutreov Stim® Royal Immune Defense

Supliment alimentar
N30 capsule
Stim® Royal Immune Defenses Capsule, rezultat în urma cercetărilor Laboratoarelor Nutreov, este o combinație sinergică de produse apicole, vitamine și plante, care susțin apărarea naturală și reduc oboseala, datorită unei formule inovatoare inspirate din natură.
Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar datorită extractelor de echinacee, fructe de soc, zinc, cupru, seleniu și vitaminelor B, C și D. Reduce oboseala datorită extractelor de ginseng și vitaminele B și C.
• Lăptișorul de matcă conține o cantitate considerabilă de proteine, aminoacizi, lipide, vitamine și minerale, ceea ce îl face o substanță nutritivă excepțională.
• Fructele de soc sunt bogate în flavonoide, carotenoide, aminoacizi, vitamine și minerale. Ele contribuie la bunăstarea fizică și la funcționarea sistemului imunitar.
• Ginseng, bogat în ginsenozide, precum și vitaminele C și B ajută la reducerea oboselii.
• Echinacea, al cărei conținut de macronutrienți îi conferă reputația de scut natural, crește rezistența organismului. Cu zinc, cupru, seleniu și vitaminele B6, B12 și D3, contribuie la susținerea sistemului imunitar.
• Semințele de grapefruit sunt bogate în flavonoide.
Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, cu un pahar de apă, dimineața în timpul micului dejun, timp de 1 lună.
Contraindicații:
- Copii, adolescenți;
- Femei însărcinate și/sau care alăptează;
- Boli autoimune și imunodeficiențe;
- Persoane alergice la asteraceae;
- Hipersensibilitate la unul din componente;

Ingrediente:
Extract uscat din partea aeriană a echinaceei Echinacea purpurea L. Moench – Vitamina C (acid ascorbic) – Capsulă de origine vegetală (HPMC) – Extract uscat de fructe de soc Sambucus nigra L. – Extract de propolis – Antiaglomeranți: talc, carbonat de magneziu – Extract uscat din seminte de grepfrut Citrus paradisi Macfad pe dioxid de siliciu [nano] – Laptisor de matca liofilizat – Agent antiaglomerant: stearat de magneziu – Zinc (citrat) – Seleniu (drojdie imbogatita) – Extract uscat din rădăcină de ginseng Panax ginseng C.A Meyer pe dioxid de siliciu [nano] - Cupru (gluconat) - Vitamine: B12 (cianocobalamina), D3 (colecalciferol), B6 (clorhidrat de piridoxina) - Colorant: concentrat de morcov violet. Fără dioxid de titan.

Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit pentru copii, adolescenți, femei însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Conține echinacee: nerecomandat în caz de boli autoimune și imunodeficiente și persoanelor alergice la asteraceae. A se consuma de preferință înainte de data indicată pe cutie. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A se păstra într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumină.
Produs în Franța. Nutreov Phytea www.nutreov.com
Importator în RM: RIHPANGALFARMA SRL, Mun.Chisinau, Str. N. Milescu-Spătarul, 36 Tel: 022-606-130
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Laboratoire Nutreov Physcience
  • Article 102722
  • Țara producător Franța
  • Article 102722
  • Producător Laboratoire Nutreov Physcience
  • Țara producător Franța
Adăugat