Coșul este gol. Adăugați un produs

Natriu clorid 50mg/ml 10ml pic. naz./oft., sol. N1

50,39 lei
51,95 lei
Adaugă în coş
Descriere produs CLORURĂ DE SODIU 50 mg/ml picături oftalmice/nazale, soluţie CLORURA DE SODIU la utilizare sub formă de picături oftalmice înlătură edemul la nivelul ochiului. La utilizare nazală elimină alergenii şi microbii patogeni; excesul de mucus, crustele, praful şi particulele mărunte, care impurifică nasul şi creează dificultăţi de respiraţie; contribuie la eliminarea scuamelor şi crustelor după intervenţii chirurgicale fără risc de hemoragie; creşte eficienţa utilizării medicamentelor cu acţiune locală; normalizează formarea mucusului din cavitatea nazală.
CLORURĂ DE SODIU este utilizată:
Oftalmic:
- edem la nivelul ochiului (edemul corneei).
Nazal:
- pentru igiena cavităţii nazale;

- rinită, rinosinuzită, rinofaringită;

- profilaxia inflamaţiei sinusurilor paranazale (higmorită, frontită, sinuzită); MOD DE ADMINISTRARE Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa, cum v-au spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.
Utilizaţi CLORURĂ DE SODIU numai ca picături pentru ochi sau pentru nas.
Administrare oftalmică: se instilează în ochiul (ochii) afectat (afectaţi) câte 1-2 picături de 3-4 ori pe zi.
Administrare nazală: pentru spălarea nasului medicamentul se utilizează nediluat sau diluat cu apă pentru injecţii sau apă fiartă şi răcită. Pentru diluare se ia o parte de medicament şi de la 1 până la 4 părţi de apă. Pentru copii cu vârsta peste 2 ani şi adulţi se utilizează de 2-4 ori pe zi în fiece nară.
REACŢII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. De obicei vă puteţi administra picăturile în continuare, exceptând situaţia în care reacţiile adverse sunt grave sau în care prezentaţi o reacţie alergică gravă.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 86900
  • Producător Liqvor
  • Țara producător Armenia
  • Cod medicament 1400890600
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat