Coșul este gol. Adăugați un produs

Hipp 2097 (3) Combiotic JUNIOR 500g

207,65 lei
Adaugă în coş
Descriere:
Copiii mici consumă cantităţi insuficiente sau mult prea mari din anumiţi nutrienţi, conform celor mai recente cercetări. HiPP 3 JUNIOR Combiotic a fost dezvoltat pe baza întregii preocupări și a experienţei HiPP în cercetarea formulelor de lapte și a ultimelor recomandări ale experţilor în nutriţie, în ceea ce privește compoziţia:
conţinut redus de proteine
iod
vitamina C: contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar
vitamina D: contribuie la dezvoltarea normală a oaselor şi a dinţilor
calciu: necesar pentru dezvoltarea oaselor copiilor

Utilizare:
Foarte important! Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni.
HiPP 3 JUNIOR Combiotic este potrivit pentru consum pentru copii, începând cu vârsta de 1 an, ca bătură la micul dejun, cu cereale, înainte de culcare sau între mese.
HiPP 3 JUNIOR Combiotic poate fi folosit după oricare formulă de lapte de continuare.

Preparare:
Vă rugăm respectaţi instrucţiunile de preparare şi de utilizare întocmai! Prepararea, depozitarea şi utilizarea necorespunzătoare a produsului pot afecta sănătatea copilului dumneavoastră. Prepararea și depozitarea incorectă pot fi dăunătoare sănătăţii, de exemplu, se pot dezvolta bacterii nedorite. Din acest motiv, întotdeauna preparaţi o masă proaspătă și hrăniţi copilul imediat. Nu folosiţi cantitatea rămasă de la o masă la alta. Curăţaţi bine sticla biberonului, tetina și inelul. Închideţi bine pachetul după fiecare utilizare, depozitaţi-l într-un loc uscat, la temperatura camerei și folosiţi conţinutul pachetului în termen de 3 săptămâni. Vă rugăm nu încălziţi laptele în cuptorul cu microunde (risc de arsuri).

1. Fierbeţi apă proaspătă şi lăsaţi-o să se răcească până la 40 - 50 °C.
2. Turnaţi cantitatea necesară de apă, caldă sau rece intr-o căniţă specifcă vârstei. 3. Umpleţi măsura dozatoare din pachet şi înlăturaţi surplusul. Adăugaţi cantitatea necesară de pudră, peste apă, în căniţă.
4. Amestecaţi şi verifcaţi dacă s-a răcit până la temperatura optimă de băut (aprox. 37 °C).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Hipp
  • Article 85424
  • Țara producător Germania
8 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat