Coșul este gol. Adăugați un produs

Hipp 2144 (1) HA cu combiotic (1zi) 350g

192,05 lei
Adaugă în coş
Hipp HA 1 combiotic este o noua generatie de formule de lapte, bazata pe cele mai recente cercetari in domeniu, cu o compozitie adaptata pentru a satisface nevoile particulare ale copilului dumneavoastra, pentru fiecare etapa de varsta, chiar daca acesta prezinta risc de a dezvolta alergii.

Hipp HA 1 combiotic prezinta o combinatie unica de: fibre prebiotice GOS (galacto-oligozaharide,d erivate din lactoza); culturi naturale probiotice ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern (laptele matern contine o varietate de culturi probiotice, care pot varia individual); acizi grasi polinesaturati cu lant lung = LCP (Omega 3&6) si proteine cu continut redus de alergeni.

Contine doar lactoza - puteti hrani copilul cu cat lapte are nevoie si cat de frecvent are nevoie. Este usor de digerat. Produs instant. Proteinele din laptele de vaca joaca un rol critic in declansarea alergiilor.

Hipp HA 1 combiotic contine doar fragmente mici de proteine, datorita fragmentarii extensive, pentru ca organismul sa le accepte mult mai usor. Astfel, Hipp HA 1 combiotic ajuta la reducerea riscului de alergie la proteinele din lapte. Totusi, daca copilul dumneavoastra este diagnosticat cu/suspectat de alergie la proteinele din laptele de vaca, nu folositi aceasta formula de lapte.

Informatii importante!

Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui. Alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata este cea mai buna si ieftina modalitate de hranire a nou-nascutilor, oferindu-le totodata cea mai buna protectie impotriva bolilor.

Mamele trebuie sa stie ca decizia de a intrerupe alaptatul este una foarte greu reversibila. Intotdeauna, inaintea introducerii unei formule de lapte de inceput, va rugam consultati medicul.

Hipp HA 1 combiotic poate fi folosit de la nastere, ca hrana unica sau in completarea laptelui matern.

Daca observati modificari ale scaunului atunci cand incepeti sa folositi Hipp HA 1 combiotic, luati in considerare faptul ca acesta este o caracteristica a produsului – avand rol in inmuierea scaunului (devine similar copiilor alaptati), datorita continutului de fibre dietetice (GOS).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Hipp
  • Article 86209
  • Țara producător Germania
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat