Coșul este gol. Adăugați un produs

Drotaverin 40mg comp. N10x3(Lekpharm)

20,32 lei
20,95 lei
Adaugă în coş
INDICAŢII TERAPEUTICE
- Spasme ale musculaturii netede asociate maladiilor tractului biliar: colecistolitiază, colangiolitiază, colecistită, pericolecistită, colangită, papilită.

- Spasme ale musculaturii netede a tractului urinar: nefrolitiază, uretrolitiază, pielită, cistită, tenesme ale vezicii urinare.

În calitate de terapie auxiliară:-Spasme ale musculaturii netede a tractului gastrointestinal: ulcer gastric şi duodenal, gastrite, cardiospasm, pilorospasm, enterită, colită, colită spastică cu constipaţii, colită mucoasă cu meteorism.-Cefalee de tip tensional.-Maladii ginecologice.-Dismenoree. DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Adulţi: doza zilnică obisnuită este de 120-240 mg (3-6 comprimate) în 2-3 prize. Doza pentru o priză pentru adulti este de 40-80 mg (1-2 comprimate).

Copiilor în vârstă de 6-12 ani: copiilor mai mari de 6 ani se indică câte 80 mg (2 comprimate) pe zi, în 2 prize. Copiilor mai mari de 12 ani li se indică 160 mg (4 comprimate) pe zi în 2-4 prize. Doza pentru o priză este de 40-80 mg (1-2 comprimate).

Forma farmaceutică dată nu este predestinată pentru administrare copiilor mai mici de 6 ani. CONTRAINDICAŢII

Hipersensibilitate la preparat; insuficienţă hepatică, renală, cardiacă severă; bloc atrio-ventricular de gradul II-III.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Belarusi
  • Producător Lekpharm SRL
  • Article 90643
Adăugat