Coșul este gol. Adăugați un produs

Test p/u sarcina Barza gold caseta N1

Testul de sarcina caseta Barza Gold.este un test de sarcina sigur,un test pentru orice moment al zilei,depisteaza sarcina, depisteaza prezenta hormonului hCG (gonadotropina corionica umana) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul de sarcina caseta Barza,poate fi efectuat in orice moment al zilei,dar tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de FSH.

Test de sarcina Barza tip caseta-Prospect (instructiuni de utilizare )

Testul de sarcina Barza este un test de sarcina sigur usor de folosit pentru acasa.

Folositi pipeta pentru a picura douz picaturi de urina in orificiul absorbant de pe caseta. Asteptati cateva minute ca testul sa afiseze rezultatul ( maxim 10 minute ) rezultatul citit dupa 20 minute nu va mai fi considerat corect.

Citirea Rezultatului: -daca pe test apare o linie colorata ( in zona de control C ),ori linia de test (T) este mai deschisa la culoare decat linia de control (C)

REZULTATUL ESTE NEGATIV ( nivel de FSH este sub 25 mlU/ml. -daca pe test au aparut doua linii dinsticte si linia de test (T) este la fel de colorata,ori mai inchisa la culoare decat linia de control (C)

REZULTATUL ESTE POZITIV (acest rezultat indica prezenta FSH in urina mai mare de 25 mlU/ml). In acest caz, se recomanda efectuarea unui al doilea test dupa o perioada de 5-7 zile (de preferat la aceeasi ora ) pentru confirmarea rezultatului,si anume nivel FSH inca ridicat.

Daca nivelul FSH ramane ridicat pe toata perioada ciclului menstrual,sunteti la premenopauza. Daca pe test nu apare nici o linie vizibila,nici macar in zona de control (C)

ESTE UN REZULTAT INVALID ( testarea trebuie repetata).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 51531
Adăugat