Coșul este gol. Adăugați un produs

Test pentru sarcină Clear Choice Plus (bandă) N2

47,50 lei
50 lei
Adaugă în coş
Test ONE pentru determinarea sarcinii prin HGC în urină
Test PLUS pentru determinarea sarcinii prin HGC în urină
Tip: Test - bandă - Pentru autotestare

SCOP:
Testul de detectare a sarcinii cu HCG în urină, conceput pentru autotestare, măsoară prezența hormonului gonadotropină corionică umană (HCG) în urină pentru detectarea precoce a sarcinii.

REZUMAT ȘI EXPLICAȚII:
HCG este produsă de placentă pe tot parcursul gestației, la scurt timp după ce embrionul se fixează pe mucoasa uterină. De obicei, HCG poate fi detectată cu un test de sarcină la domiciliu între 3 și 4 zile după implantare.
Este atât de sensibil încât poate fi utilizat în orice moment al zilei, cu până la 6 zile înainte de prima zi de absență menstruației prevăzută (cu 5 zile înainte de prima zi de menstruație prevăzută).
Cu cât termenul sarcinii este mai mare, cu atât nivelul HCG urinare este mai mare. În timpul sarcinii, se poate detecta o concentrație urinară de HCG de 10 mlU/ml (mililitriți) sau mai mare. Concentrațiile de HCG la femeile care nu sunt însărcinate sunt de obicei de 5,0 mlU/ml. În timpul ultimei perioade menstruale ratate, la sfârșitul primului trimestru se observă niveluri urinare de HCG de aproximativ 100 mlU/ml și niveluri maxime de 100,000 până la 20,000 mlU/ml.

CONȚINUTUL AMBALAJULUI:
1. Test ONE pentru determinarea sarcinii prin HGC în urină: o pungă pliantă cu testul bandă, desicant (aruncați-o - necomestibilă). Instrucțiuni de utilizare
2. Test PLUS pentru determinarea sarcinii prin HGC în urină: două pungi pliante cu un test bandă, desicant (aruncați-o - necomestibilă). Instrucțiuni de utilizare

DEPOZITARE ȘI STABILITATE:
Setul de testare poate fi depozitat la o temperatură cuprinsă între 2 °C și 30 °C într-o pungă sigilată până la data expirării. Setul de testare trebuie păstrat la distanță de lumina directă a soarelui, umiditate și căldură.

MĂSURI DE PRECAUȚII:
1. DOAR PENTRU DIAGNOSTICAREA IN-VITRO (IVD), NU pentru uz intern.
2. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de a efectua testul.
3. Nu utilizați testul după data de expirare.
4. Nu refolosiți testul bandă. Aruncați-l la coșul de gunoi după o singură utilizare.
5. Nu utilizați testul bandă dacă punga de folie este deteriorată.
6. După ce ambalajul din folie a fost deschis, testul bandă trebuie utilizat imediat.
Expunerea îndelungată la un mediu umed va cauza deteriorarea produsului.
7. Manipulați probele de urină și instrumentele de testare utilizate ca și cum ar fi potențial infecțioase. Evitați contactul cu pielea.
8. A nu se păstra la îndemâna copiilor

PROCEDURA DE TESTARE:
1. CÂND POT FACE TESTUL?
Puteți efectua acest test de sarcină cu 6 zile înainte de ziua întârzierii menstruației (cu 5 zile înainte de ziua în care se așteaptă menstruația), la orice oră a zilei.

2. COLECTAREA ȘI MANIPULAREA PROBELOR
Proba de urină trebuie să fie colectată într-un recipient curat și uscat. Prima probă de urină de dimineață este preferată deoarece conține de obicei cea mai mare concentrație de HCG; totuși se pot folosi probe de urină recoltate în orice moment al zilei.

3. EFECTUAREA TESTULUI
1. Punga sigilată trebuie să fie la temperatura camerei. Pentru a începe testul, deschideți punga sigilată și scoateți testul bandă.
2. Plasați testul bandă vertical în poziție dreaptă în proba de urină, asigurându-vă că săgețile de pe testul bandă sunt îndreptate în jos. Nu permiteți ca suprafața urinei să se ridice peste marcajul nivelului MAX (maxim) (indicat de săgeți) de pe testul bandă.
3. După aproximativ 10 secunde, scoateți banda din urină și puneți-o pe o suprafață curată și uscată.
4. Așteptați să apară dungile colorate de testare. În funcție de concentrația de HCG din proba de urină, rezultatele pozitive pot fi observate în doar 40 de secunde. Cu toate acestea, este necesar un timp de reacție complet (5 minute) pentru a confirma un rezultat negativ. Nu citiți rezultatele la 10 minute după efectuarea testului.
5. Aruncați testul după utilizare. Plasați testul bandă folosit în containerul special, manipulați probele de urină și dispozitivele de testare folosite ca și cum ca și cum ar fi fost potențial periculoase. Nu aruncați gunoaie.

4. INTERPRETAREA REZULTATELOR
NEGATIV: Doar o singură linie colorată vizibilă în zona de control, nicio bandă colorată în zona de testare, ceea ce indică un rezultat negativ al testului, nu se detectează HCG în urină. Acest lucru semnifică fie că nu sunteți însărcinată, fie că ați făcut testul prea devreme. Dacă nu sunteți sigură, repetați testul după 48 de ore.
POZITIV: Două linii colorate vizibile atât în zona de testare, cât și în zona de control, care indică un rezultat pozitiv al testului, ceea ce semnifică că există o mare probabilitate ca dumneavoastră să fiți însărcinată - aveți HCG detectat în urină. O linie poate fi mai deschisă decât cealaltă, poate să nu se suprapună și totuși este pozitivă.
NEVALABIL: absența liniilor colorate vizibile sau o singură linie colorată în zona de testare indică faptul că setul nu este valid. Repetați testul cu un nou set de testare!


LIMITAREA PROCEDURII:
1. Alcoolul poate afecta rezultatul testului. Testul nu trebuie utilizat după ce s-a consumat alcool.
2. Uneori, probele de urină care conțin mai puțin de 10 mlU/ml vor da, de asemenea, rezultate pozitive.
3. Dacă efectuați testul prea devreme, nivelul de HCG poate fi încă scăzut, ceea ce poate da un rezultat negativ. În acest caz, trebuie să luați o altă probă de urină cel puțin 48 de ore mai târziu și să o testați.
4. Nivelul de HCG poate rămâne detectabil timp de câteva săptămâni după o naștere normală, o naștere prin cezariană, un avort spontan sau un avort terapeutic.
5. În cazurile în care sunt prezente niveluri foarte ridicate de HCG (> 500.000 mlU/ml), poate apărea un rezultat fals negativ din cauza efectului "prozona". Dacă se suspectează în continuare o sarcină, diluați pur și simplu proba cu apă deionizată 1:1 și repetați testul.
6. În cazul în care proba de urină este prea diluată (de exemplu: greutate specifică scăzută), este posibil să nu conțină un nivel reprezentativ de HCG. În cazul în care se suspectează în continuare o sarcină, obțineți o probă de urină la prima oră a dimineții și repetați testul 48 de ore mai târziu.
7. La fel ca în cazul oricărei proceduri de diagnosticare, utilizatorul trebuie să evalueze datele obținute cu acest set având în vedere toate celelalte informații clinice și să consulte medicul pentru orice decizie medicală.




Marca de conformitate CE cu numărul autorității pe ambalaj. Doar pentru diagnosticarea in vitro. NU refolosiți.Consultați instrucțiunile de utilizare. Numărul lotului – pe ambalaj. Utilizați înainte de– pe ambalaj.Păstrați într-un loc uscat. Protejați de lumina soarelui. A se păstra la temperaturi cuprinse între 2°C și 30°C.Atenție, consultați instrucțiunile de utilizare.

Importator si Distribuitor in RM: Rihpangalfarma SRL,str N.Milescu-Spatarul,36.mun Chisinau Tel:373 22 606 127.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Estonia
  • Producător Forans
  • Article 100071
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat