Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Zinc+Omega 5mg susp. N20

ZINCOMEGA, este un sirop cu aromă de limonadă, fiind sursa ideală de acizi grași Omega 3, Zinc şi Vitamina D, cu proprietăţi nutritive şi energetice deosebite.

Nivelul excepţional, de puritate şi prospeţime al produsului este verificat şi certificat de către IFOS (International Fish Oil Standard) Canada, singurul program ce stabilește cele mai înalte standarde din lume pentru puritate, calitate și prospețime.

ZINCOMEGA, este un extract ultra purificat şi concentrat de acizi grasi Omega 3 EPA şi DHA, obţinut prin distilare moleculară triplă, fapt ce garantează eliminarea poluanţilor precum PCB, mercur şi metale grele, prezente în mod normal în peştii din mări şi oceane.

Administrarea uleiului de pește în combinaţie cu Zinc, copiilor, ajută la dezvoltarea sistemului neuro-cerebral, a retinei și, cel mai important, a funcției cognitive, ușurează erupția dinților și formarea sănătoasă a oaselor, imbunătățeste vederea, favorizînd o dezvoltare armonioasă și viguroasă a întregului organism. Are un efect benefic asupra sistemului locomotor şi întărește sistemul imunitar. Stimulează metabolismul și activitatea funcțională a sistemului nervos cu acțiune de refacere și protecție a membranelor celulare și a învelișului fibrelor nervoase inclusiv la nivelul creierului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat