Coșul este gol. Adăugați un produs

Bepanthen 5% 100g ung. N1

291,65 lei
307 lei
Adaugă în coş
Compozitia preparatului: Unguent 50 mg/g (5%), 30 g, solutie 50 mg/ml(5%) 50 ml.
Excipienti
-Unguent : lanolina (E 913).
INDICATII
Favorizeaza vindecarea si epitelizarea ranilor putin grave, a arsurilor si escoriatiilor usoare, a inflamatiilor tegumentare, ca de exemplu cele care apar in urma expunerii la raze ultraviolete, sau a fototerapiei, eruptii, inflamatii si iritatii ale mucoaselor, ulceratii cronice, decubitus, fisuri, grefe de piele, eroziuni cervicale, stomatite, tratament intercalat dupa terapia cu cortizon. Ca terapie adjuvanta, cu aerosoli, pentru afectiuni ale cailor respiratorii (faringita cronica si acuta, laringita, traheita, bronsita).

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Unguent
Tratamentul tuturor tipurilor de leziuni: Se va aplica o data, sau de mai multe ori pe zi, in functie de prescriptia medicului curant.
Protejarea sanilor in timpul alaptarii: Se vor acoperi cu comprese corespunzatoare, dupa fiecare aplicare a unguentului.
In tratamentul afectiunilor mucoasei colului uterin: Se va aplica o data sau de mai multe ori pe zi, conform prescriptiei medicului curant. La sugari: Se va aplica dupa fiecare schimbare a scutecelor. Unguentul este relativ gras (lanolina) si se recomanda in mod special pentru pielea uscata, si ca protectie impotriva umezelii (sani, sugari).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Bayer Consumer
  • Article 76039
  • Țara producător Elvetia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat