Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Indol Forte 230mg N30 caps

510,15 lei
537 lei
Adaugă în coş
Indole forte este un supliment alimentar natural non-hormonal pentru sănătatea reproductivă feminină, care nu creează dependență și nu provoacă efecte secundare.

Indole forte constă din indol-3-carbinol, o substanță găsită în plantele crucifere, care este folosită cu succes pentru menținerea sănătății sistemului reproducător feminin (glanda mamară, endometru, miometru, col uterin, ovare).

În plus, Indole forte este îmbunătățit și mai mult cu concentrat de broccoli. Este broccoli care, conform cercetărilor, crește eficacitatea indol-3-carbinolului de până la 80 de ori! unu

De 3 ori mai ieftin decât analogul 2

Indol forte vă permite să obțineți un rezultat ridicat după prima cură de administrare, pentru care este suficient un singur pachet.

1 capsulă pe zi Indole forte asigură necesarul zilnic al organismului de indol-3-carbinol. Avantajul Indole forte este că își păstrează activitatea pe toată perioada de păstrare, în timp ce în timpul gătirii legumelor, mai mult de jumătate din toate substanțele utile conținute în acestea dispar, la fel ca în cazul depozitării pe termen lung. Recomandări de utilizare


Adulții iau 1 capsulă pe zi cu alimente. Durata admiterii este de minim 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.


Contraindicatii


Intoleranță individuală la componente, sarcină, alăptare. Înainte de utilizare, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Evalar
  • Article 64552
  • Țara producător Rusia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat