Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen Glucozamin & Hondroitin & MSM & Boswelia comp. N60

549 lei
610 lei
Adaugă în coş
Glucozamina, chondroitina, MSM și bosvelia de la Balen sunt un complex natural care ajută la restabilirea structurii țesutului cartilaginos.
Glucozamina este o substanță care se găsește într-o cantitate mică în alimente și, în condiții normale, este sintetizată de țesutul cartilaginos al articulațiilor și este, de asemenea, inclusă în lichidul conținut în articulație și asigură mobilitatea sa normală. Glucozamina incetineste activitatea enzimelor care distrug cartilajul, stimulează formarea de acid hialuronic, , lubrifiaza articulatiile, hrănește cartilajele, le conferă flexibilitate, elasticitate, rezistenta.
Chondroitina - inhibă procesul de degenerare a țesutului cartilaginos, împiedică etanșarea țesutului conjunctiv și joacă un rol de lubrifiere a suprafețelor articulare. Normalizează producția de lichid articular, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, este necesară pentru reproducerea substanței principale a țesutului osos și cartilaginos. Sulfatul de chondroitină protejează cartilajul de leziuni, încetinește progresia osteoporozei, normalizează metabolismul acidului hialuronic, stimulează regenerarea cartilajului articular, reduce severitatea inflamației și durerii în articulațiile afectate, îmbunătățind calitatea vieții.
MSM (metilsulbfonilmetan) este una dintre cele mai bogate surse naturale de sulf organic cu biodisponibilitate ridicată.
Sulful participă la majoritatea proceselor din corpul uman. Este necesar pentru formarea țesuturilor conjunctive, a proteinelor (colagen, keratină), a hormonilor, a enzimelor etc. Datorită participării active a sulfului la procesele de reînnoire a țesuturilor, recepția " MSM " ajută la menținerea stării funcționale a articulațiilor în mod normal, la prevenirea apariției durerii, la accelerarea recuperării articulațiilor și a mușchilor după antrenamente.
Boswellia, este o rășină extrasă din tămâie și are proprietăți antiinflamatorii naturale. În plus, Boswellia îmbunătățește livrarea de nutrienți la articulații și cartilaje, întărește pereții vaselor și capilarelor care hrănesc cartilajele și articulațiile, accelerând astfel recuperarea acestora.
Acidul hialuronic are un efect pozitiv asupra stării articulațiilor (în primul rând a genunchiului), a mucoaselor și a pielii. Se distribuie uniform pe tot corpul. și datorită acestui fapt, este capabil să aibă un efect pozitiv complex: nu numai asupra articulațiilor, ci și asupra organelor interne. Este o modalitate nedureroasă și convenabilă de a menține concentrația acestei substanțe benefice în organism.
Ingrediente: sulfat de glucozamină, sulfat de chondroitină, metilsulfonilmetan (MSM), extract de Boswellia serrata, stearat de magneziu, manitol, acid hialuronic.

Indicații:
• osteoartroza
• mobilitate redusă a articulatiilor
• durerile articulare
• tratamentul şi profilaxia maladiilor degenerativ-distrofice ale articulaţiilor şi coloanei vertebrale;
• osteocondroză;
• spondiloză;
• osteoporoză, parodontopatie;
• fracturi osoase (pentru accelerarea formării calusului osos).


Mod de utilizare: adulți și copii de la 18 ani câte o capsulă de 3 ori pe zi, de preferință în timpul meselor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Balen
  • Article 95113
  • Țara producător Turcia
13 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat