Coșul este gol. Adăugați un produs

PoxClin sol. contra varicelei 100ml

300,70 lei
310 lei
Adaugă în coş
Spuma pentru vărsat de vânt Poxclin, 100 ml

Spumă răcoritoare, PoxClin
Pentru copiii cu vărsat de vânt
Atenuează imediat senzația de mâncărime
Ajută pielea să se vindece mai repede și previne cicatricele cauzate de scărpinat
Tratați simptomele vărsatului de vânt cu spuma răcoritoare PoxClin.

Spuma răcoritoare PoxClin a fost creată pentru a diminua simptomele vărsatului de vânt pe suprafețe mari de piele. Întinderea unor substanțe vâscoase cum ar fi cremele și unguentele poate duce la spargerea veziculelor. Spuma răcoritoare este ușor de întins, fără a provoca aproape nicio fricțiune a zonelor sensibile. Spuma răcoritoare furnizează un efect instantaneu de răcire a pielii, lucru care calmează senzația de mâncărime. Produsul poate fi aplicat de câte ori e necesar pentru a ține senzația de mâncărime sub control.

PoxClin conține complexul 2QR, un antibatericid bioactiv. Această substanță blocantă ajută sistemul imunitar natural al pielii copilului, blocând bacteriile dăunătoare. Antibactericidul din PoxClin este o polizaharidă derivată din planta Aloe barbadensis. Blochează bacteriile dăunătoare din mediul înconjurător și astfel protejează pielea de atacul lor. Acesta, spre deosebire de majoritatea antibioticelor și antisepticelor este un proces complet natural și nu implică substanțe chimice toxice. 2QR este o alternativă sigură la antiseptice și antibiotice.

Avantaje
Nu conține chimicale dăunătoare și substanțe toxice
Blochează bacteriile dăunătoare și microbii și îi împiedică să cauzeze infecții
Previne formarea de cicatrice
Accelerează procesul natural de vindecare
Nu dă rezistență
Nu are efecte adverse negative
Este non-toxică
Furnizează un efect de răcorire instantanee pentru o amelioare imediată a simptomelor vărsatului de vânt
Poate fi folosit pe pielea lezată și zgâriată

Spuneți adio mâncărimii!

Modalitate de utilizare
Pentru tratamentul unor suprafețe mari de piele afectate de vărsat de vânt:
Aplicați o cantitate generoasă de spumă răcoritoare PoxClin de trei ori pe zi sau ori de câte ori e nevoie de atenuarea simptomelor. Aplicați spuma ușor pe piele – nu frecați. Spuma răcoritoare PoxClin este o spumă ușoară care va fi imediat absorbită de piele.

Pentru prevenirea cicatricelor: o aplicare mai frecventă a spumei crește eficiența. Spuma atenuează senzația de mâncărime și protejează pielea, rezultând o tentație mai mică de a se scărpina și mai puține infecții. Este recomandat ca spuma să fie aplicată înaintea schimbării hainelor și de fiecare dată când e necesară atenuarea mâncărimii.

Spumă 100% naturală. Spuma răcoritoare PoxClin are o aromă ușoară și plăcută ca rezultat al extractului de lavandă și mușețel.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Medical Union Pharmaceuticals Co.
  • Țara producător Egipt
  • Article 86197

Produse asemănătoare

4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat