Coșul este gol. Adăugați un produs

Choriomon 5000IU liof.+solv./sol. inj. N1

Utilizări
Choriomon este o formă injectabilă de gonadotrofină corionică umană (HCG). Este folosit pentru a ajuta la stimularea ovarelor și la creșterea ovulației la femeile infertile. HCG este, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la pierderea în greutate este unii pacienți obezi.

Dozaj si administrare
Choriomon se vinde într-un pachet care conține două flacoane - unul care conține lichid pentru injecție și unul care conține 5000 UI de gonadotropină corionică umană este o formă sub formă de pulbere.

Choriomon trebuie injectat subcutanat sau intramuscular la pacient.

Înainte de injectare, pulberea și lichidul trebuie amestecate. Trageți lichidul în seringă, apoi injectați lichidul în fiolă cu pulbere. Se amestecă acest lucru până când pulberea se dizolvă complet. Soluția mixtă poate fi apoi trasă înapoi în seringă.

Se recomandă schimbarea acului cu unul proaspăt înainte de injectarea soluției la pacient. Orice bule de aer trebuie eliminate, apoi lichidul este injectat intramuscular sau subcutanat.

Dacă observați orice modificare a culorii soluției sau a particulelor din soluție, nu injectați soluția. Soluția mixtă trebuie refrigerată în permanență și utilizată în decurs de 40 de zile.

Pentru fiecare injecție trebuie utilizată o seringă nouă.

Efecte secundare
Unele reacții adverse care au fost asociate cu Choriomon includ:

Astm
Epilepsie
Boala de inima
Boală de rinichi
Migrene
Chist ovarian
Oboseală
Edem
Sensibilitate
Eczemă
Ginecomastie
Pubertate cu debut precoce
Depresie
Tromboembolism arterial
Adresați-vă medicului dumneavoastră cât mai curând posibil dacă observați oricare dintre reacțiile adverse de mai sus în timp ce luați Choroiomon
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Producător Ibsa
  • Țara producător E.U.
  • Article 91860

Produse asemănătoare

Adăugat