Coșul este gol. Adăugați un produs

Miofolic sachet N30

522,83 lei
539 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PRODUSULUI
Miofolică
INSTRUCȚIUNI
Mio-inozitol este implicat în normalizarea ciclului menstrual și a ovulației, în funcționarea sistemului reproducător al organismului și în dezvoltarea corectă a embrionului, îmbunătățește metabolismul general al organelor și sistemelor.

Funcția principală a mio-inozitolului este participarea la transmiterea semnalului intracelular și asigurarea funcționării receptorilor de insulină, hormonilor reproductivi, factorilor de creștere, catecolaminelor.
Recomandări de utilizare.
Myo-inozitol este utilizat pentru a menține funcționarea sistemului reproducător și cardiovascular; pentru a normaliza echilibrul hormonal; a imunității și a sistemului nervos central, pentru a îmbunătăți metabolismul zahărului, a funcției renale și hepatice, pentru a normaliza nivelurile de testosteron și prolactină din plasma sanguină. Myo-inozitol este utilizat pentru sindromul ovarului polichistic; pentru a îmbunătăți fertilitatea; cu diabet de tip II și rezistență la insulină; cu alimentație insuficientă sau dezechilibrată; ca ajutor în hepatita cronică și boli hepatice; pentru prevenirea hipovitaminozei; pentru a îmbunătăți aspectul pielii și părului; pentru întărirea generală a organismului.

Mio-inozitol are următoarele efecte asupra corpului uman:

• promovează fertilitatea;

• favorizează restabilirea ciclului menstrual și ovulația;

• îmbunătățește maturarea și calitatea celulelor germinale, randamentul formelor mature;

• îmbunătățește sensibilitatea la insulină;

• ajută la eliminarea unor problemecpiele și reduce creșterea în exces a părului pe corp și față;

• susține funcția sistemului imunitar, cardiovascular și nervos, a rinichilor și a ficatului.
Mod de aplicare.
1-2 plicuri pe zi. Dizolvați conținutul plicului în 200 ml apă caldă, amestecați bine și beți imediat după preparare. Durata recomandată de admitere este de la 3 la 6 luni.
Masuri de precautie.

Nu depășiți cantitatea recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă completă. A nu se utiliza dacă este alergic la orice componentă a suplimentului alimentar. Înainte de utilizare, consultați medicul dumneavoastră. Supliment alimentar biologic activ. Nu este un medicament.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător EFFERTA SP. Z O.O.
  • Țara producător Polonia
  • Article 92802
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat