Coșul este gol. Adăugați un produs

Viprosal B 50g ung.

80,27 lei
82,75 lei
Adaugă în coş
VIPROSAL B® - unguent analgezic pentru uz extern, 75g, 50 g, 30g
PRODUCĂTOR
Uzina farmaceutică din Tallin SA, Estonia; SA Grindeks, Letonia
CE ESTE VIPROSAL B®
Viprosal B®- unguent de origine naturală cu un echilibru optim de eficiență și siguranță. Conține 4 componente active, dintre care unul este veninul de viperă standardizat. Puterea efectului dublu: eliminarea durerii și inflamației. Unguentul Viprosal B® reduce eficient durerea cronică persistentă.
PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ VIPROSAL B®
Dureri articulare și musculare.
CE CONŢINE VIPROSAL B®
1g unguent conţine: substanțe active - venin uscat de viperă 0.05 UI; acid salicilic 10 mg; camfor racemic 30 mg; ulei de terebentină 30 mg; alte componente - vaselină; alcool cetostearilic; parafină solidă; cetilstearilsulfat de sodiu; glicerol; clorură de sodiu; apă purificată.
CUM SĂ UTILIZAȚI VIPROSAL B®
Pentru uz extern. Se aplică în cantități mici pe zona dureroasă, câte 5-10 g unguent, de 1-2 ori pe zi şi se fricționează până la dispariţia sindromului dureros. Durata tratamentului depinde de caracterul şi gravitatea bolii. Dacă aveţi impresia că efectul unguentului Viprosal B® este prea puternic sau slab, consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.
COPII ȘI ADOLESCENȚI
La copii şi adolescenţi este contraindicată administrarea Viprosal B®, deoarece nu există date suficiente privind utilizarea la aceste grupe de vârstă.
NU UTILIZAȚI VIPROSAL B®
Dacă sunteţi alergic la oricare dintre componentele medicamentului; dacă aveți ulcere şi alte afecţiuni cutanate; dacă aveți tuberculoză pulmonară acută; dacă aveți tulburări ale circulației sanguine de la nivelul creierului sau inimii; dacă aveți predispoziţie la apariţia spasmelor vaselor de sânge; dacă aveți tulburări severe ale funcţiei renale şi hepatice.
ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII
Viprosal B® nu trebuie aplicat pe pielea lezată. Pentru a evita apariția unei iritații puternice trebuie evitată pătrunderea unguentului în ochi sau pe mucoase.
SARCINA, ALĂPTAREA ŞI FERTILITATEA
Viprosal B® nu trebuie administrat în sarcină şi perioada de alăptare deoarece nu există date suficiente privind utilizarea în aceste perioade.
REACŢII ADVERSE POSIBILE
La pacienţii cu sensibilitate sporită faţă de componentele unguentului, sunt posibile reacții alergice (iritația pielii, prurit, urticarie, edem).
CUM SE PĂSTREAZĂ VIPROSAL B®
A se păstra la temperaturi sub 250C. A nu se păstra în frigider sau congelator. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
TERMEN DE VALABILITATE
3 ani.
CONDIȚII DE ELIBERARE DIN FARMACII
Fără rețetă.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 17846
  • Țara producător Letonia
  • Producător Grindeks S.A.
  • Cod medicament 0300894941
10 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat