Coșul este gol. Adăugați un produs

Montevizin pic. oft. sol. 0,05% 10ml

DATE CLINICE Indicaţii terapeutice Edem şi hiperemia conjunctivei în maladii alergice oftalmice sau determinate de acţiunea factorilor chimici şi fizici (fum, praf, apă clorată, lumină, remedii cosmetice, lentile de contact).
Doze şi mod de administrare Calea de administrare - oftalmică. Se aplică în sacul conjunctival (în partea interioară a ochiului în timp ce pacientul culcă capul pe spate), se va evita atingerea acestuia de pleoape, pentru a evita contaminarea soluției. Flaconul se păstrează închis între administrări. Câte 1-2 picături în fiecare sac conjunctival până la 4 ori pe zi. Durata tratamentului este de cel mult 3-4 zile, dacă medicul nu a prescris altfel. Dacă se observă schimbarea culorii soluției sau soluția nu este transparentă, preparatul nu se va utiliza. Termenul de păstrare de la prima deschidere este de 28 zile.
Contraindicaţii Hipersensibilitate la clorhidrat de tetrizolină sau la oricare dintre excipienţi (vezi pct. 6.1.). Glaucom cu unghi închis (glaucoma angulare). Copii cu vârsta sub 2 ani. Infecții bacteriene oculare.
https://bit.ly/3eYtsmz
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Țara producător Rusia
  • Article 74778
  • Article 74778
Adăugat