Coșul este gol. Adăugați un produs

AllergoVis pic. Oft. Ochi sensibili 15ml

163,93 lei
169 lei
Adaugă în coş
INDICAŢII: Soluţie sterilă, hidratantă şi lubrefiantă cu extract fluid de Imortele (Helicrysum Italicum). Ameliorează și reduce simptomele alergiei și febrei fânului. Indicat pentru înlăturarea senzaţiei de mâncărimeşi de arsură în ochi. Poate fi utilizat în timp ce purtați lentile de contact.



UTILIZARE: Administrati 1-2 picaturi in globul ocular, doua-trei ori pe zi sau la nevoie. Pentru purtătorii de lentile de contact, puneți 2-3 picături pe lentilă înainte sau după aplicarea lentilelor.



ATENŢIONĂRI: Dacă apare o iritare, întrerupeţi administrarea picăturilor şi contactaţi un medic oftalmolog. Nu utilizați dacă sunteți alergic la unul din componentele produsului. închideţi bine flaconul după fiecare utilizare. Nu atingeți vârful picurătorul de careva suprafețe, inclusiv de ochi sau mâini. A se păstra la temperaturi între 5 și 35°C, protejat de lumină. Nu lăsați la vedere și îndemâna copiilor. Nu înghiţiţi. Nu utilizaţi după data expirării. Utilizați pe timpul a 90 de zile după deschidere. Acest produs este steril până în momentul deschiderii.


CONTRAINDICAŢII: Nu au fost raportate careva contraindicaţii. Nu utilizați dacă cunoașteți că sunteți hipersensibili la careva componente ale produsului.



COMPOZIŢIE: Extract din Imortele (Helicrysum Italicum), edetat disodic, soluţie isotonică tampon cu pH 7. 2.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Omisan Farmaceutici
  • Țara producător Italia
  • Article 94061
  • Cod medicament 0
Adăugat