Coșul este gol. Adăugați un produs

Clodifen 5 % gel 45g

52,67 lei
54,30 lei
Adaugă în coş
FORMA FARMACEUTICĂ Gel Gel omogen, transparent, neaerat, de culoare slab gălbuie şi miros slab de alcool.
Indicaţii terapeutice Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste: Pentru ameliorarea durerii, inflamaţiei şi edemului în:  traumatisme ale ţesuturilor moi: traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor, de exemplu luxaţii, entorse, echimoze, dureri de spate (datorate activităţilor sportive);  forme localizate ale reumatismului abarticular: tendinită (de exemplu epicondilită laterală), bursită, sindromul umăr-mână şi periartrită; Numai adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste): Pentru ameliorarea durerii în cazul unor forme localizate, uşoare-moderate de reumatism degenerativ, de exemplu osteoartrite periferice (degete, genunchi) sau ale coloanei vertebrale.
Doze şi mod de administrare Clodifen este destinat administrării cutanate. Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste: Doze Se recomandă aplicarea Clodifen pe suprafaţa afectată de 3 sau 4 ori pe zi şi se masează uşor până la absorbţia completă. Cantitatea necesară depinde de mărimea zonei dureroase: 2 g - 4 g Clodifen (o cantitate care variază de la mărimea unei cireşe la cea a unei nuci) este suficientă pentru a trata o suprafaţă de aproximativ 400-800 cm². După aplicare, este obligatorie spălarea mâinilor cu excepţia cazului în care acestea reprezintă zona care trebuie tratată. Durata tratamentului Durata tratamentului depinde de indicaţii şi răspunsul clinic.  în cazul traumatismelor ţesuturilor moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, decât la recomandarea medicului.  în cazul durerilor din artrite (numai adulţi peste 18 ani şi vârstnici), durata tratamentului este de până la 21 de zile, dacă nu este altfel recomandat de către medic. Dacă după 7 zile de tratament nu se observă ameliorarea simptomelor sau acestea se agravează, pacientul trebuie să se prezinte la medic care va reevalua tratamentul. Copii şi adolescenţi Datele privind siguranţa şi eficacitatea administrării la copii şi adolescenţi sub 14 ani sunt insuficiente (a se vedea pct. 4.3 Contraindicaţii) La adolescenţi cu vârsta peste 14 ani, dacă acest produs este necesar pentru tratamentul durerii pe o perioadă mai mare de 7 zile sau dacă simptomele se înrăutăţesc, pacientul/părinţii adolescentului este/sunt sfătuiţi să consulte medicul. Pacienţi vârstnici (cu vârsta peste 65 de ani) Poate fi utilizată doza recomandată pentru adulţi.
Contraindicaţii - hipersensibilitate la diclofenac, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre excipienţi; - pacienţi cu antecedente de astm bronşic, urticarie sau rinită alergică la acid acetilsalicilic sau la alte antiinflamatoare nesteroidiene; - leziuni cutanate, cum sunt: dermatoze umede, eczeme, leziuni infectate, arsuri, plăgi; - în timpul ultimului trimestru de sarcină. - utilizarea la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 14 ani este contraindicată.
https://bit.ly/3vWmmWD
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 80867
  • Țara producător Turcia
  • Producător World Medicine
  • Cod medicament 9211101446
Adăugat