Coșul este gol. Adăugați un produs

Dorzamed 2% 5ml pic. oft., sol.

Ce este Dorzamed și pentru ce se utilizează Dorzamed se utilizează în: - presiunea intraoculară crescută; - glaucom cu unghi deschis (inclusiv glaucom pseudoexfoliativ şi alte forme de glaucom cu unghi deschis secundar).
. Cum să luaţi Dorzamed Administrare oftalmică. În monoterapie Dorzamed se administrează câte 1 picătură în ochiul afectat de 3 ori pe zi. În cazul în care se administrează în asociere cu β-adrenoblocante cu administrare locală preparatul se administrează câte 1 picătură în ochiul afectat de 2 ori pe zi. În cazul în care se administrează în asociere cu un alt medicament oftalmic cu administrare locală intervalul dintre instilaţii trebuie să constituie cel puţin10 min. Dacă se trece de la tratament cu alt preparat oftalmologic la Dorzamed, în acest caz preparatul se sistează după administrarea dozei zilnice uzuale, şi în următoarea zi se iniţiază tratamentul cu Dorzamed. Utilizarea la copii Este contraindicată administrarea preparatului la copii.
Reacţii adverse posibile Ca și în cazul altor medicamente, medicamentul poate provoca reacții adverse, care, însă, nu se observă la toți. Odată cu apariția reacțiilor alergice (erupții cutanate, umflarea feței, buzelor, limbii și/sau a gâtului), ceea ce poate duce la tulburări de respirație sau de înghițire, trebuie să întrerupeți administrarea medicamentului și să caute asistență medicală imediată.
https://bit.ly/3xozgy7
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Țara producător Marea Britanie
  • Article 87964
  • Article 87964
Adăugat