Coșul este gol. Adăugați un produs

Doppelherz Omega 3 comp. N120

493,05 lei
519 lei
Adaugă în coş
O dieta neechilibrata contine adesea prea multi acizi grasi saturati, grasimi animale sau colesterol. Acizii grasi polinesaturati Omega-3 sunt stocati in mica masura.
Asupra efectului acizilor grasi Omega-3 a fost atrasa atentia printr-un fenomen din Groenlanda. Desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterala si prea grasa, organismul lor ramane, de cele mai multe ori, sanatos si rezistent la eforturi, pana la varste inaintate. O mare parte a nutritiei lor consta din pesti care cresc in apa rece, bogati, in special, in acizi grasi Omega-3. Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3; acestia trebuie adusi din alimentatie. Reprezentanti importanti ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA). insa numai putine alimente contin aceste substante importante. Surse bune sunt pestii grasi care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul

DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si a vederii si, impreuna cu EPA, sustine functia normala a inimii.

Se recomanda astfel, cel putin doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega-3 pe saptamana. Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele. De cele mai multe ori, pregatirea meselor de peste este laborioasa.
Capsulele Doppelherz A® aktiv Ulei de somon Omega-3 contin ulei de somon, cu un continut de 30% in acizi grasi Omega-3.
O capsula de Doppelherz A® aktiv Ulei de somon Omega-3 contine 240 mg de acizi grasi Omega-3.
In plus, fiecare capsula contine 12 mg de vitamina E care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Capsulele Doppelherz ® aktiv Ulei de somon Omega-3 nu au gust si miros.

O capsula contine:
800 mg ulei de somon, 12 mg Vitamina E.
O capsula corespunde la 8 kcal /35 kJ.

Mod de administrare:
Se administreaza 2 capsule nemestecate zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Queisser
  • Article 78161
  • Țara producător Germania
5 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat