Coșul este gol. Adăugați un produs

Uriage Bariesun Spray autobronzant pentru față, corp TNS 100ml

535,50 lei
595 lei
Adaugă în coş
"Uriage Bariesun autobronzant oferă un bronz natural și uniform. Destinat pentru fața și corp. Potrivit pentru pielea sensibilă. Textura fluidă, non-grasă și plăcut parfumată.
Mod de utilizare: Pulverizați și răspândiți uniform produsul pe piele, fără a omite linia părului, urechile și gâtul. Îndepărtați surplusul de pe coate, genunchi și tălpi. Clătiți-vă bine mâinile imediat după aplicare. Repetați procedura în fiecare zi până când obțineți culoarea dorită. Pentru un rezultat mai bun, se recomandă exfolierea înainte de utilizare produsului.
Precauții: recipient este sub presiune, poate să spargă din cauza căldurii. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Păstrați departe de suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și orice altă sursă de aprindere. Nu fumați lângă flacon. Nu distrugeți flaconul chiar și după utilizare. Nu păstrați sub razele solare. Nu expuneți la temperature mai mari de 50°C/122°F. Evitați contactul cu ochi.
Producator: Laboratoires Dermatologiques d’Uriage –98, Avenue de la Republique, 92400 Courbevoie, France. Produs în Franța.
Importator: Rihpangalfarma SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127 "
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Franța
  • Producător Uriage
  • Article 74556
Adăugat