Coșul este gol. Adăugați un produs

Nordics Kids sonic Periuță electrică de dinti pentru copii verde

535,50 lei
595 lei
Adaugă în coş
Nordics Kids sonic Periuță electrică de dinti pentru copii, verde
Nordics Kids Periuța electrică de dinți pentru copii cu luminele LED și 4 moduri de periaj:
1.Primul mod de viteza (7 culori fără vibrație): activați acest mod pentru a obține o secvența de 7 culori – roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet. Schimbarea culorilor are loc la interval de 0,5 secunde fără vibrația. Ciclul durează 1 minut. Acest mod de viteza are un disign special conceput pentru copii de vârsta 0-2 ani.
2.Al doilea mod de viteza (modul de periere blândă): in acest mod lumina rămâne constantă, asigurând perierea blândă. Durata acestui mod este 2 minute, potrivit pentru copii de vârsta 2-4 ani.
3.Al treilea mod (modul de periere standartă): trecând de la modul 2 de viteză, acest mod oferă o experiența standard de periere cu o lumina, care trece la următoarea culoare. Ciclul durează 2 minute și este recomandat pentru copii de vârsta 4-6 ani.
4.Modul patru (modul de periaj puternic): activați acest mod pentru o experiența de periere mai insistentă, lumina schimbându-se din nou după a treilea mod de viteza. Durata ciclului este 2 minute și este recomandat pentru copii de vârsta 6-8 ani.
Funcție de periaj de 2 minute: În timpul modurilor doi, trei și patru în intervale de 30 secunde, 60 secunde și 90 secunde, lumina va clipi o data, de două ori și de trei ori respectiv. Simultan motorul se va opri o data, de două ori și de trei ori, respectiv, fiecare pauza va dura 0,5 secunde. Aceasta obțiune este reamintire de a schimba zona periajului. La punctul culminant al ciclului de 120 secunde, lumina va clipi de două ori înainte de a se stinge automat.
Funcția memoriei: când este utilizată după o apăsare lungă, periuța de dinți se oprește și își activează modul de memorie. Aceasta înseamnă că la următoare utilizarea periuței, automat se va aprinde ultimul mod utilizat, oferind o experiența simplă.
Mod de utilizare: introduceți o baterie AAA în dispozitiv. Aplicați pasta de dinți Nordics. Selectați modul de viteza apăsând butonul ON-OFF. Periați fiecare zona timp de 30 secunde. Perie electrică o să vă reamintească că trebuie de schimbat altă zona după 30 secunde. După utilizare spălați bine periuța cu apă caldă.
Producător Norte LTD, Bulgaria.
Importator "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 104930
  • Țara producător Bulgaria
  • Producător Norte LTD
Adăugat