Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA Pediakid Phytovermil 125ml sirop N1

175,50 lei
195 lei
Adaugă în coş
Pediakid Phytovermil Sirop
cu un gust ușor de fructe roșii.
Cu extracte de plante și papaya pentru menținerea unui intenstin sănătos, fără paraziți intestinali;
Concentrat spre diluare cu dozator inclus;
Pentru a oferi copilului cele mai bune surse concentrate de nutrienţi şi ingrediente active cu efecte fiziologice, Laboratoarele INELDEA, au dezvoltat PEDIAKID®: o gamă de produse formulate conform cerințelor de calitate și siguranță specifică copilului. Extractele active din plante conținute din gama PEDIAKID® sunt riguros selectate pentru lor proprietăţi recunoscute şi acţiunea lor blândă. Toate siropurile PEDIAKID® conțin fibre de salcâm solubile, cu efectele de reechilibrare ale florei intestinale.
Pediakid Phytovermil este recomandat pentru menținerea unui intestin sănătos, fără paraziți.
Supliment alimentar cu extracte de cimbru, mușețel, smochin, dovleac, ghimbir, papaya, usturoi și nucă.

Ingrediente: extract din plante cu hidroglicerină (cimbru, mușețel, smochin, dovleac, ghimbir), apă, fibre prebiotice de salcâm Fibregum™, aromă naturală, suc concentrat de lămâie, extracte de papaya, nucă și usturoi.
Fibregum™ este o marcă a Nexira.
Fără gluten - Fără alergeni – Fără ingrediente de origine animală - Fără OMG - Fără arome artificiale - Fără conservanți.
Mod de administrare: Poate fi administrat în cadrul unei alimentații variate. Administrați 10 ml pe zi, utilizând capacul de măsurare, diluați într-o jumătate de pahar cu apă. A se administra cura de 12 zile. Potrivit și pentru cazuri de risc de infectare (contactul cu animalele, schimbarea sezonului). Acest produs poate fi, de asemenea, potrivit pentru adulți peste 15 ani.
Avertisment: A nu se lasa la îndemâna copiilor, a se păstra departe de căldură și umiditate. Consumați ca parte a unei diete variate și echilibrate și un mod de viață sănătos. Se recomandă a nu depăși doza indicată. A se consuma de preferinţă înainte de data indicată pe ambalaj. A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în termen de 30 zile de la deschidere. Acesta nu este un medicament.
Laboratoarele Ineldea
06510 Carros – Franța
www.pediakid.com
Producator: Laboratoires Ineldea, Franta. Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127
Termen de valabilitate indicat pe ambalaj
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
  • Article 103959
  • Cod medicament 0
Adăugat