Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA Pediakid Colicillus Bebe L. Reuteri+  8ml

205,20 lei
228 lei
Adaugă în coş
Pediakid COLICILLUS BÉBÉ
Reuteri+ 1 miliard de probiotice
Lactobacillus rhamnosus GG + Lactobacillus reuteri
Tehnologie patentată
Stabilitate garantată la temperatura camerei
flacon cu pipetă de dozare, gust neutru.

Aparatul digestiv adăpostește 50% din potențialul de apărare a organismului. Conține 100.000 de miliarde bacterii “bune” esențiale. Flora intestinală a bebelușilor nu este formată pe deplin și este sensibilă la anumite tulburări. Dezechilibrul acesteia poate provoca discomfort abdominal de moment. Laboratoarele Ineldea au dezvoltat PEDIAKID®: cele mai bune surse concentrate de nutrienţi şi ingrediente active cu efect fiziologic, linie de produse formulate conform cerințelor de calitate, eficiență și siguranță pentru copil, de la vârstă fragedă.

Tehnologie brevetată
Pentru a acționa favorabil asupra organismului, microorganismele vii trebuie să reziste condițiilor de depozitare și sucului gastric astfel încât după ingestie să colonizeze intestinul.
PEDIAKID Colicillus® Baby L. Reuteri+ a fost dezvoltat din două tulpini de microorganisme vii riguros selectate pentru a satisface în mod optim criteriilor științifice.
Ingrediente: Trigliceride cu lanțuri medii (ulei de nucă de cocos); microorganisme vii: Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus reuteri LR02.
Fără gluten - Fără lactoză -Fără alergeni - Fără OMG -Fără aditivi - Fără arome.
Mod de administrare: La prima utilizare urmați instrucțiunile din diagrama de mai jos. În utilizări viitoare: agitați sticla înainte de utilizare. Colectați 0,5 ml folosind pipeta. Poate fi înghițit fără dizolvare (direct în gură sau cu lingura) sau amestecat într-o băutură a cărui temperatură este <37°C. A se consuma în termen de 20 de zile de la deschidere.
Un flacon corespunde a 15 utilizări a câte 1 doză zilnică.

Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se păstra departe de căldură și lumină. Acest supliment nu înlouiește o alimentație variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Se recomandă să nu depășiți doza zilnică recomandată. A se păstra la temperatura camerei înainte și după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data indicată pe ambalaj. Acesta nu este un medicament.
Volum net : 8 ml
PEDIAKID® este o marcă înregistrată a Laboratoarelor Ineldea
Laboratoarele INELDEA - 06510 Carros - Franta
www.pediakid.com
Producator: Laboratoires Ineldea, Franta. Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127
Termen de valabilitate indicat pe ambalaj
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 103596
  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
  • Cod medicament 0
Adăugat