Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA Olioseptil Nas-gât caps. N15

126 lei
140 lei
Adaugă în coş
Olioseptil Nez-Gorge (nas-gât) capsule vegetale

Asocierea a 7 uleiuri esențiale 100% pure, naturale și chemotipate, dintre care Eucaliptul contribuie la igienizarea sistemului respirator.
Supliment alimentar pe bază de uleiuri esențiale. Uleiul esențial de Eucalipt contribuie la igienizarea și funcționarea optimă a sistemului respirator (nas) și calmează iritațiile gâtului.
Mod de administrare: Câte 1 capsulă dimineața, la amiază și seara înainte de mâncare, timp de 5 zile. Pentru persoanele cu predispunere, în anticipare: 1 capsulă pe zi timp de 15 zile, în sezoanele respective ale anului.
Avertisment: A se consuma de preferință înainte de data indicată pe ambalaj. A se păstra departe de îndemâna copiilor, ferit de lumină și umiditate. A se consuma în cadrul unei alimentații variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu este recomandată depășirea dozelor indicate. Potrivit pentru adulți de la 15 ani. Nu se recomandă femeilor însărcinate și care alăptează fără recomandarea medicului. Acesta nu este un medicament.
Ingrediente: emulsificator: lecitină de soia, capsulă vegetală (hypromeloză). Complex sinergic de uleiuri esențiale definite botanic și biochimic, 100% pure: Cinnamomum camphora (frunze), Eucalyptus globulus (frunze), Cupressus sempervirens (crenguțe) , Rosmarinus officinalis (vârfurile înflorite), Melaleuca quinquenervia (frunze), Melaleuca alternifolia (frunze), Cinnamomum zeylanicum (scoarță), ulei de măsline presat la rece. Fără gluten.

Olioseptil este marcă a Laboratoarelor Ineldea
06510 Carros – Franța
www.olioseptil.com
Producator: Laboratoires Ineldea, Franta. Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău Tel:373 22 606 127
Termen de valabilitate indicat pe ambalaj
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
  • Article 103951
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat