Coșul este gol. Adăugați un produs

B.Well Irigator dentar cu rezervor de apă, 7 duze (PRO-922)

1 350 lei
1 500 lei
Adaugă în coş
"B.Well PRO-922 este un irigator staționar pentru întreaga familie. Totul din acest dispozitiv este conceput pentru îngrijirea orală completă și prevenirea dezvoltării bolilor mucoasei bucale. Irigatorul B.Well funcționează în modul puls, acesta este principiul de funcționare al irigatorului care și-a dovedit eficacitatea, datorită masajului (hidromasajului) mucoasei bucale. Cu PRO-922 este ușor să selectați nivelul dorit de presiune a jetului - dispozitivul are 10 moduri de putere de la 207 la 827 kPa. ¶Setul include 7 accesorii:¶- Duza standard este concepută pentru îngrijirea bucală completă: curățarea spațiilor interdentare și masarea gingiilor.
- Duza de curățare a limbii este concepută pentru a îndepărta placa de pe limbă și pentru a vă oferi o respirație proaspătă.
- Duza parodontală este concepută pentru a curăța marginile gingivale și pungile gingivale, precum și pentru a curăța suprafața maxilarului de sub proteze.
- Duza ortodontică este concepută pentru a curăța spațiile dintre dinții distanțați strâns și marginea gingivală. De asemenea, asigura igiena aparatelor dentare si a altor structuri ortodontice.
- Duza pentru implanturi, punti, coroane si fatete este conceputa pentru curatarea delicata a suprafetei acestora.Duza se rotește la 360 de grade pentru a curăța zonele cele mai greu accesibile. Timpul de funcționare continuă este de până la 30 de minute. Rezervorul de apă are o capacitate de 600 ml."
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 103274
  • Țara producător Elveția
  • Producător B.Well
  • Cod medicament 0
  • Article 103274
  • Țara producător Elveția
  • Producător B.Well
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat