Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov Stim Royal Junior (imunitate) sirop 125ml

237,60 lei
264 lei
Adaugă în coş
Nutreov Stim® Royal Junior&Adult

Supliment alimentar
125 ml sirop, cu gust de banană
Stim® Royal Immune Defenses Junior & Adult, rezultat în urma cercetărilor Laboratoarelor Nutreov, este o combinație sinergică de produse apicole, vitamine și plante, care susțin apărarea naturală și reduc oboseala, datorită unei formule inovatoare inspirate din natură.
Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar datorită extractelor de echinacee și vitaminei B6. Reduce oboseala datorită conținutului de vitamina B6.
• Lăptișorul de matcă conține o cantitate considerabila de proteine, aminoacizi, lipide, vitamine și minerale, ceea ce îl face o substanță nutritivă excepțională.
• Propolisul este un produs vegetal colectat de albine din diferite rășini vegetale, recunoscut pentru proprietățile sale încă din antichitate.
• Mierea este compusă din peste 80% carbohidrați, furnizează energie, ușor asimilată de organism.
• Echinacea, al cărei conținut de macronutrienți precum polizaharide și flavonoide îi conferă reputația de scut natural, crește rezistența organismului.
• Vitamina B6 este implicată în procesul de formare a globulelor roșii și, astfel, participă la buna funcționare a sistemului imunitar.
• Semințele de grepfrut, bogâte în flavonoide, completează formula.

Mod de administrare:
 De la 3 la 12 ani: 1 linguriță pe zi, echivalent cu 5 ml.
 Peste 12 ani: 2 lingurițe pe zi, echivalent cu 10 ml.
Agită bine flaconul înainte de administrare. Utilizați pur sau diluat, de preferință dimineața, în timpul micului dejun. După deschidere se pastrează la frigider și se consumă în decurs de o lună.

Contraindicații:
- Copii cu vârsta până la 3 ani;
- Femei însărcinate și/sau care alăptează;
- În cazul bolilor autoimune și imunodeficiențe;
- Hipersensibilitate la ingrediente;
- Pacienti cu dermatita atopica: consultati medicul


Ingrediente:
Agenți de încărcare: apă, sirop de fructoză-glucoză – Miere – Lăptișor de matcă liofilizat – Agent de îngroșare: gumă de guar – Extract hidro-alcoolic de propolis – Aromă naturală de banană – Acidificator: acid critic – Extract uscat din părți aeriene de echinaceea violet Echinacea purpurea ( L.) Moench – Citrus paradisi Extract uscat din semințe de grapefruit Macfad – Conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu – Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).


Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau/și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Persoanele care iau medicamente trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a lua. Conține echinacee: nu se recomandă în caz de boli autoimune și imunodeficiențe. Pacientilor cu dermatita atopica: consulati medicul. Există un posibil risc de reacții severe de hipersensibilitate la pacienții atopici: consultați medicul înainte de utilizare. A se consuma de preferință înainte de data indicată pe cutie. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A se păstra la loc răcoros și uscat, ferit de lumină.
Fără coloranți.
Produs în Franța. Nutreov Physcience www.nutreov.com
Importator în RM: RIHPANGALFARMA SRL, Mun.Chisinau, Str. N. Milescu-Spătarul, 36 Tel: 022-606-130
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Laboratoires Nutreov Physcience
  • Article 103705
  • Țara producător Franța
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat