Coșul este gol. Adăugați un produs

Chondromed Plus 600mg+750mg pulb./sol.orala 5g N10

69,40 lei
71,55 lei
Adaugă în coş
Substanțe active: sulfat de condroitin sare de sodiu - 600,0 mg; clorhidrat de glucozamină - 750,0 mg.

Excipienți: acid citric anhidru, fructoză.

Acțiunea medicamentului Chondromed plus se datorează componentelor sale constitutive.

Sulfatul de condroitină este o mucopolizaharidă și una dintre componentele cartilajului. Are o capacitate ridicată de a lega apa, asigurând astfel proprietățile mecanice și elastice ale cartilajului. Cu procesele degenerative la nivelul articulațiilor, se observă o scădere a rezervelor de sulfat de condroitină din țesutul cartilajului, cauzată de enzimele litice specifice. Ca urmare a pierderii capacității de a lega apa, progresează deteriorarea degenerării cartilajului și a funcției articulare.

Sulfatul de condroitină inhibă elastaza care degradează cartilajele in vitro. Utilizarea administrării exogene a sulfatului de condroitin duce la restabilirea echilibrului metabolic.

Eficacitate clinică: Studiile clinice au arătat că, odată cu utilizarea sulfatului de condroitină, durerea dispare sau scade și, în majoritatea cazurilor, mobilitatea articulațiilor se îmbunătățește.

Glucozamină – administrarea de glucozamină exogenă oferă protecție nespecifică împotriva deteriorării chimice a cartilajului. O altă acțiune posibilă a glucozaminei este protecția cartilajului deteriorat de distrugerea metabolică cauzată de medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) și glucocorticosteroizii (GCS), precum și propriul efect antiinflamator moderat.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Lekpharm SRL
  • Article 101487
  • Țara producător Belarus
  • Cod medicament 9211101464
14 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat