Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Stresonorm Forte caps. N60

234,65 lei
247 lei
Adaugă în coş
STRESONORM FORTE – complex biologic activ bicomponent, care constă din capsula ,,zi” și capsula ,,noapte”, destinat pentru menținerea stării funcționale normale a sistemului nervos în hiperexcitabilitate nervoasă, stres și tulburări de somn.

PROPRIETĂȚI

Capsula ,,zi” conține extracte din plante cu acțiune tonică, adaptogenă, anxiolitică, neuroprotectoare, necesare pentru inducerea stării de calm fără a provoca somnolență. Restabilește capacitatea de muncă fizică și intelectuală.

Extractul din rădăcini de Ashwagandha conține withanolide, alcaloizi, acizii grași și aminoacizi care reduc nivelul de cortizol, scad nivelul de glucoză din sânge și stimulează activitatea creierului. Posedă acțiune anxiolitică, neuroprotectoare, spasmolitică, analgezică, anticonvulsivantă și antiaritmică. Reduce excitabilitatea sistemului nervos central și vegetativ (tensiunea nervoasă și iritabilitatea ca rezultat al suprasolicitării psihice și neurasteniilor), protejează creierul de efectele degenerative, îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare, reduce stările de anxietate, induce starea de calm fără a provoca somnolență. Manifestă efect tonifiant, ajută în oboseală și suprasolicitare, în eforturi mentale și fizice, mărește capacitatea de muncă și rezistența organismului.

Extractul din părți aeriene de Sunătoare conține hipericină, flavonoide (hiperozidă, quercetrină, izoquercetrină, rutină). Posedă efect supresiv asupra stării depresive, manifestă acțiune anxiolitică și neuroprotectoare, reduce starea de neliniște.



Capsula ,,noapte” conține extracte din plante și melatonină cu acțiune sedativă. Înlătură simptomele stresului, reduce excitabilitatea motorie, contribuie la inducerea somnului.

Extractul din părți aeriene de Mac californian conține alcaloizi (californidină, escholtzină, protopină ș.a.), vitamine și minerale. Мanifestă acțiune sedativă, anxiolitică, antidepresivă, analgezică periferică. Înlătură tensiunea nervoasă și starea de neliniște, îmbunătățește calitatea somnului.

Extractul din părți aeriene de Floarea patimilor conține flavonoide (vitexină, luteolină), alcaloizi, maltol și glicozida cianogenică (ginocardină), uleiuri volatile ș.a. Exercită acțiune sedativă, anxiolitică, antidepresivă, cardiotonică și analgezică moderată. Ameliorează simptomele ușoare ale stresului psihic și contribuie la instalarea mai rapidă a somnului.

Melatonina este un hormon natural, produs de către glanda pineală şi înrudit din punct de vedere structural cu serotonina. Ea este implicată în controlul ritmurilor circadiene, menţinerea ciclului lumină-întuneric și are efect hipnotic în insomnii.

Melatonina este un inductor natural al somnului, îmbunătățește calitatea lui, (accelerează adormirea, reduce numărul trezirilor nocturne), fără efecte neplăcute la trezire. De asemenea este un puternic adaptogen, imunostimulant, antioxidant care protejează organismul împotriva stresului, previne accidentele vasculare cerebrale și încetinește evoluția patologiilor degenerative.



RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

STRESONORM FORTE se administrează pentru:

înlăturarea stării depresive de severitate ușoară până la moderată;
diminuarea tensiunii nervoase și iritabilității;
înlăturarea senzației de frică, neliniște, anxietate și agitație;
normalizarea ritmului cardiac dereglat în urma stărilor de anxietate sau alte tulburări nervoase;
menținerea echilibrului emoțional;
înlăturarea tulburărilor de somn, precum și pentru îmbunătățirea calității și prelungirea duratei somnului.


MOD DE ADMINISTRARE ȘI DOZE

Se administrează pe cale orală, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de apă (aproximativ 200 mL). Nu se recomandă înlocuirea apei cu alte lichide.

Adulți câte 1 capsulă ,,zi” ( de culoare galbenă) dimineața și câte 1 capsulă ,,noapte” (de culoare verde) seara.

Durata administrării constituie 4 săptămâni. În caz de necesitate administrarea se repetă după o pauză de cel puțin 1,5 – 2 luni.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Moldova
  • Article 101134
  • Producător Vitapharm-com
  • Cod medicament 0
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat