Coșul este gol. Adăugați un produs

Imunoflazid Pro caps. N30

Despre medicamentul "Imunoflazid" (pentru copii), recenzii medicale spun că siropul constă exclusiv din ingrediente naturale. Principala substanță activă a medicamentului este proteflazidul, obținut din cereale sălbatice, precum și flavonoide. Medicamentul este o suspensie. Acesta este plasat într-un pachet de plastic întunecat. Astfel de condiții sunt necesare pentru depozitarea adecvată a medicamentului. Atașat la medicament și o seringă sau o lingură de măsurare. Toate acestea sunt ambalate într-o cutie mică.

Cum funcționează medicamentul pentru o persoană, în special pentru un copil? Ce spun instrucțiunile (pentru copii) despre medicamentul "Immunoflazid"? Comentariile experților, precum și adnotările, indică faptul că medicamentul are un efect antiviral și imunomodulator asupra corpului copilului. De droguri penetrează rapid în stomac, datorită formei sale lichide. Acolo începe absorbția medicamentului în sânge. Compoziția detectează celulele infectate de virus și le reduce capacitatea vitală. După ce microorganismele patologice sunt îndepărtate ușor din corpul uman. În plus, medicamentul are, de asemenea, un efect imunomodulator. Ajută la îmbunătățirea producției de interferoni in vivo. Trebuie remarcat că, chiar și în cazul utilizării prelungite, acest proces nu este inhibat. Siropul nu este dependent și poate fi anulat în orice moment fără consecințe. Despre preparatul "Imunoflazid" (pentru copii) instrucțiunea spune că medicamentul rămâne eficient timp de șase zile. În acest caz, cu cât consumați mai mult medicamentul, cu atât mai pronunțată va fi puterea sa de acțiune. Efectul maxim apare în a doua zi de tratament.

Indicarea utilizării medicamentelor la copii de vârste diferite În ce cazuri este medicul prescris medicamentul "Imunoflazid"? Instrucțiunea pentru copii raportează următoarele condiții, care sunt indicații directe pentru corecție: boli ale sistemului respirator; patologia organelor ORL; bronșită, pneumonie, precum și boli bacteriene și fungice (în terapia complexă); gripă și răceli.

"Imunoflazid": instrucțiuni (pentru copii), doze de medicament pentru tratament După cum știți deja, un medicament poate fi utilizat în condiții diferite. Deci, pentru tratament, este aleasă doar o singură doză. În scopul prevenirii, se prescriu scheme complet diferite. Merită să reamintim că înainte de începerea recepției este întotdeauna necesar să consultați un medic. Specialistul va prescrie copilului dvs. doza corespunzătoare și regimul de tratament. Copiii din primele zile de viață și până la un an li se recomandă să administreze 0,5 ml de două ori pe zi. În doi ani, doza de medicament este crescută la un mililitru. Frecvența utilizării rămâne aceeași. Până la patru ani, trebuie să luați medicamentul pentru 1,5 ml în primele două zile. Apoi doza este crescută la 3 ml. Frecvența recepției este de două. Până la șase ani în primele două zile de boală, medicamentul este utilizat de 3 ml de două ori. După aceasta, porțiunea este mărită la 4 ml. Copiilor sub vârsta de nouă ani în primele zile de tratament trebuie să li se administreze câte 4 ml. Apoi doza se ridică la 5 ml. La copiii de vârstă înaintată, medicamentul este prescris în doză de 5 mililitri în primele zile. În a treia zi, trebuie să măriți doza medicamentului la 6 ml.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Ecopharm
  • Article 101205
  • Țara producător Ucraina
  • Cod medicament 0
Adăugat