Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov WaterPill Retenție de apă comp. N30

202,50 lei
225 lei
Adaugă în coş
WaterPill® Retention D’Eau (Retenție de apă) rezultat din cercetările efectuate de Laboratoarele Nutreov, este bazat pe ingrediente active cunoscute pentru a lupta împotriva acumulării surplusului de apă în țesuturi, datorită unei formule inovatoare inspirată din natură.
- Contribuie la eliminarea apei datorită extractelor de frunze de frasin;
- Facilitează drenajul datoriă extractului de crețușcă;
- Contribuie la modelarea siluetei datorită extractelor de cireș;
- Contribuie la mărirea consumului de energie datorită cafeinei din extractul de ceai verde;

Mod de administrare:
Cîte 1 comprimat pe zi dimineața, la micul dejun, cu un pahar mare(200ml) cu apă, timp de 1 lună.
A se repeta cura la necesitate pe parcursul anului.
Contraindicații:
-copii și adolescenți;
-femei însărcinate sau/și care alăptează;
-hipersensibilitate la componente;
-alergie la salicilați;
-tratament cu anticoagulante;
Ingrediente:
Agent de încărcare: celuloză microcristalină - Cofeină de origine naturală -Camellia sinensis L. Kuntze extract de frunze de ceai verde -Cerasus vulgaris Extract de cozi de cireș - Extract din frunze de păpădie Taraxacum campylodes - Extract de sparanghel Asparagus officinalis L. - Agent de încărcare: fosfat dicalcic -Extras din frunzele Orthosiphon aristatus (Blume) Miq. - Agent de încărcare: fosfat tricalcic - Extras din vârfurile înflorite de crețușcă Filipendula ulmaria L. Maxim. - Extract din frunze de frasin Fraxinus excelsior L - Agent antiaglomerant: Stearat de magneziu - Agenți de acoperire cu film: HPMC, hidroxipropil celuloză, talc, carbonat de calciu - Coloranți alimentari: indigotină E132, Oxid de fier galben E172.
Supliment alimentar. Fără gluten, fără lactoză.
Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Slăbirea poate fi realizată numai cu un aport controlat de calorii. Conține cofeină (80 mg / zi) și ceai verde, nerecomandat copiilor, adolescenților și femeilor însărcinate sau care alăptează. Evitați să îl luați în afara meselor. Conține crețușcă, nu se utilizează la persoanele cu alergie la salicilați. Nu se recomandă utilizarea de către persoanele care urmează tratament anticoagulant. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A se consuma de preferință înainte de data indicată pe cutie. Se păstrează la loc răcoros și uscat, departe de căldura luminii..

Fabricat în Franța
Laboratorul Nutreov Physcience
5 Avenue Louis Bleriot
63000 Clermond Ferrad-Franța
Importator în RM: RIHPANGALFARMA SRL, Mun.Chisinau, Str. N. Milescu-Spătarul, 36
Tel: 022-606-130
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 101185
Adăugat