Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen Multi C Vitamin & Propolis sache N30 (Vit.C+Zn+D3+Propolis)

238,50 lei
265 lei
Adaugă în coş
Indicații de utilizare:
• Tratament adjuvant recomandat in gripă și răceli
• Recomandat in întărirea imunității
• Reducerea riscului de a dezvolta răceli și boli virale
• Antioxidant puternic
• Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

Vitamina C este un stimulent imunitar recunoscut. Îmbunătățește producția de proteine de interferon, care sunt printre primii care luptă împotriva virușilor. Are proprietăți antiinflamatorii, ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor pulmonare de efectele lor agresive.
Zincul creste producția de interferoni - proteine care sunt primele ce protejează organismul împotriva infecției cu viruși, bacterii și alte microorganisme. Zincul previne răspândirea virusului în celulă, protejează limfocitele de distrugere. De asemenea, îmbunătățește funcția timusului (glanda timusului), care uneori este numită chiar „inima sistemului imunitar” datorită capacității sale de a produce noi celule T. La rândul lor, aceștia recunosc virușii și îi neutralizează.
Inulina este un imunomodulator, crescând intensitatea proceselor metabolice si rezistența organismului.
Vitamina B2 (Riboflavina) participă activ la formarea anumitor hormoni și eritrocite, în sinteza ATP (acidul adenozin trifosforic - „combustibilul vieții”). Riboflavina este necesară pentru creșterea și reînnoirea țesuturilor, are un efect pozitiv asupra stării sistemului nervos, ficatului, pielii, mucoaselor.
Propolis pur Beneficiile pentru sănătate ale propolisului se realizează printr-o combinație a următoarelor proprietăți: antitoxic, antibacterian, dermatoplastic, antiinflamator, imunomodulator, protector, antioxidant.
vitamina D Participă la reglarea metabolismului calciului-fosfor, îmbunătățește absorbția calciului și a fosfaților din intestin (prin creșterea permeabilității membranelor celulare și mitocondriale ale epiteliului intestinal) și reabsorbția acestora în tubii renali; favorizează mineralizarea osoasă, formarea scheletului osos și a dinților la copii, îmbunătățește procesul de osificare, este necesară pentru funcționarea normală a glandelor paratiroide.
Ingrediente: Agent de îngroșare: Sorbitol, acid L-ascorbic (C sursa de vitamine) (33,33%), Aroma: Aroma portocale Emițător, regulator de aciditate: acid citric, aromă: lamiae Aromă, regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu, Acetat de zinc (sursă de zinc), aromă: mentol, Inulină, riboflavină (sursă de vitamina B2), Pulbere de propolis [Propolis pur (70%), maltodextrină (30%)] (0,10%), colecalciferol (sursa de vitamina D3).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Balen
  • Article 100996
  • Țara producător Turcia
Adăugat