Coșul este gol. Adăugați un produs

Bandaj Tonus 0511-D-01 medical elastic regiunea ombelicală N1

246,38 lei
254 lei
Adaugă în coş
Beneficii:
Centura elastica hernie inghinala, cod 0511. Centura elastica pentru hernie inghinala, bilaterala, cu pernite detasabile, este recomandata pentru tratamentul conservativ al herniei inghinale si prevenirea recurentei post-hernioplastie. Deasemenea indicata pacientilor carora nu li se recomanda interventia chirurgicala.

Alegeti-va marimea potrivita: XXS-XS, S-M, L-XL, XXL-XXXL.





Confectionata din material elastic cu o buna mentinere a proprietatilor elastice in timp. Cele doua pernite din silicon sunt detasabile fiind pozitionate in buzunare din bumbac pe partea interioara a centurii. Centura este confectionata din doua parti separate, partea din fata continand buzunarele cu cele doua pernite. Prinderea celor doua parti se realizeaza cu ajutorul benzilor de “arici” din partile laterale ale centurii.

Mod de utilizare:
Separati cele doua parti ale centurii, desfacand prinderile laterale, lasand fixate doar cele doua benzi mai inguste din partea de jos a centurii. Asezati centura desfasurata pe o suprafata orizontala astfel incat cele doua pernite de silicon sa se afle cu partea interioara in sus. Asezati-va culcat cu spatele pe suprafata orizontala in asa fel, incat cele doua benzi inguste sa se afle pozitionate intre picioare. Reduceti usor hernia prin apasare cu mana si pozitionati apoi pernitele pe zona herniei apasand usor, apoi prindeti cele doua parti ale centurii cu ajutorul benzilor cu arici. Reglati gradul de strangere din aceste benzi, atat in partile laterale, cat si din benzile ce sunt pozitionate printre picioare.
Purtarea centurii nu trebuie sa provoace disconfort. Daca totusi acest disconfort apare, trebuie verificat daca gradul de strangere nu este prea mare sau daca marimea centurii a fost aleasa corect. Purtarea centurii, in cazul in care nu a fost recomandata altfel de catre medic, se face incepand cu 2 ore crescand treptat pana la toata durata zilei.

Particularitati constructive importante:
- prinderea sigura, realizata de inchizatoarea cu arici, permite ajustarea ferma a centurii pe corp, in functie de nevoi;

Contraindicații:
Intoleranta (sensibilitate) la componentii materiei prime, hernii inghinale strangulate si ireductibile, intertigo.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 70812
  • Țara producător Lituania
  • Producător Tonus Elast
Adăugat