Coșul este gol. Adăugați un produs

Calciu gluconat 10% 5ml sol.inj. N5x2 (Iuria-Farm)

27,06 lei
27,90 lei
Adaugă în coş
Ce este GLUCONAT DE CALCIU și pentru a se folosi Gluconatul de calciu este un remediu, care reglează procesele metabolice, restituie deficitul de calciu în organism; manifestă acţiune hemostatică (opreşte sângerarea) şi antialergică.
Ionii de calciu participă la transmiterea impulsurilor nervoase, contracția musculaturii netede și mușchilor scheletici, funcționarea miocardului, coagularea sângelui; ei sunt necesare pentru formarea esutului osos, functionarea altor sisteme si organe. Cum să utilizaţi GLUCONAT DE CALCIU

Utilizați acest medicament exact așa, cum va spus medicul dumneavoastră. Dacă nu sunteți, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră.

Recomanda Doze

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani: câte 5-10 ml soluție 100 mg/ml o dată pe zi, în funcție de caracterul afecțiunilor și starea pacientului - zilnic, peste sau peste 2 zile.

Copiilor, în funcție de vârstă, soluția ae gluconat de calciu 100 mg/ml se administrează intravenos în următoarea doză:


cu vârsta sub 6 luni - 0.1-1 ml, 7-12 luni - 1-1.5 ml, 1-3 ani - 1.5-2 ml, 4-6 ani - 2-2.5 ml, 7 -14 ani - 3-5 ml .

mod de administrare

Medicul sau asistenta vă va administra medicamentul, sub formă de injecție într-o venă (intravenos) sau în muschi (intramuscular). înainte de administrare medicamentul se încălzește până la temperatura corpului. Soluția se administrează lent, timp de 2-3 minute, atât la copii, cât și la adulți.

Pentru administrarea unui volum mai mic de 1 ml doză la o priză se aduce la volumul respectiv (volumul seringii) cu soluție clorură de sodiu 0.9% sau soluție glucoză 5%.

Copiilor cu vârsta sub 14 ani nu se recomandă administrarea intramusculară din cauza riscului de dezvoltare a necrozei (moartea țesutului). Posibilitate de reacție adversă

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.



Dacă apar aceste reacții adverse, opriți utilizarea medicamentului și adresați-vă imediat medicului dumneavoastră sau mergeți la secțiunea de urgență a celui mai apropiat spital.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 93627
  • Țara producător Ucraina
  • Producător Iuria-farm
  • Cod medicament 0300020849
11 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat