Coșul este gol. Adăugați un produs

Amantin 100mg comp.N30

105,73 lei
109 lei
Adaugă în coş
Descriere
Sindromul Parkinson: tratamentul simptomelor bolii Parkinson, cum ar fi rigiditatea, tremorul, hipokinezia și akinezia.
Efecte secundare extrapiramidale ale neurolepticelor și ale altor medicamente: diskinezie precoce, acatizie și parkinsonism. Contraindicatii.

Hipersensibilitate la amantadină sau la orice component al medicamentului epilepsie și alte atacuri convulsive, insuficiență renală severă, ulcer peptic.

Mod de aplicare și doză.

Comprimatele trebuie luate pe cale orală, după mese, cu o cantitate mică de lichid, de preferință dimineața și/sau după-amiaza. Datorită posibilului efect de activare asupra sistemului nervos central (SNC), se recomandă administrarea ultimei doze de medicament în cel mult 16 ore.


Pacienților vârstnici (cu vârsta peste 65 de ani) li se recomandă să prescrie doza minimă eficientă datorită tendinței de scădere a clearance-ului renal și a creșterii ulterioare a nivelului de amantadină în plasma sanguină.

În unele cazuri, tratamentul continuu cu amantadină timp de câteva luni poate reduce eficacitatea. Eficacitatea poate fi îmbunătățită prin întreruperea tratamentului cu amantadină timp de 3-4 săptămâni. În această perioadă, terapia antiparkinsoniană concomitentă trebuie continuată sau trebuie început tratamentul cu o doză mică de levodopa, dacă este necesar din punct de vedere clinic.

Amantina este de obicei prescrisă în combinație cu alte medicamente antiparkinsoniane. În acest caz, doza de Amantine este selectată individual.





Pentru tratamentul nevralgiei în herpes zoster (Herpes zoster) numiți 100 mg de două ori pe zi timp de 14 zile. Terapia ar trebui să înceapă cât mai curând posibil după diagnostic. În caz de durere post-herpetică persistentă, tratamentul poate fi continuat în următoarele 14 zile.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Farmstandart-Leksredstva SAD
  • Article 93228
  • Țara producător Rusia
  • Cod medicament 0
Adăugat