Coșul este gol. Adăugați un produs

Celestoderm V 0.1% 30g Ung. N1

Indicatii de utilizare:
Dermatoze care pot fi tratate cu glucocorticosteroizi, cu complicatii sau complicatii suspectate ale infectiei secundare cauzate de microorganisme sensibile la gentamicina: eczeme (atopica, copilarie, asemanatoare monedelor), prurit anogenital si senil, dermatita de contact, seboree , dermatita exfoliativa. , dermatită de stază și psoriazis.
Contraindicatii:
Medicamentul este contraindicat la pacienții cu hipersensibilitate la substanțele active sau la orice altă componentă a medicamentului.

Medicamentul este contraindicat în tuberculoza pielii, manifestări cutanate de sifilis, reacții cutanate după vaccinare, psoriazis în plăci larg răspândit, vene varicoase, dermatită periorală, acnee roz, varicela, infecții virale, alte infecții bacteriene și fungice ale pielii fără fungi și fungi. infecții antibacteriene. Interacțiuni cu alte medicamente și alte forme de interacțiune. Datorită prezenței parafinei moi albe și a uleiului mineral, aplicarea unguentului Celestoderm-B cu Garamicina pe zona anogenitală poate deteriora structura prezervativelor din latex și poate reduce siguranța acestora atunci când sunt utilizate în timpul tratamentului.

Mod de administrare și dozare:
T el unguent este aplicat într - un strat subțire pe întreaga suprafață afectată a pielii de 2 ori pe zi - dimineața și seara. Frecvența de aplicare a medicamentului este determinată de medic individual, în funcție de severitatea bolii. În cazurile ușoare, utilizat o dată pe zi, cu leziuni mai severe poate necesita o utilizare mai frecventă. Durata tratamentului depinde de dimensiunea și localizarea bolii, precum și de răspunsul pacientului la tratament. Cu toate acestea, dacă nu se observă nicio îmbunătățire clinică în decurs de 3 până la 4 săptămâni, diagnosticul trebuie reconsiderat.
Copii.
Nu există date clinice privind utilizarea medicamentului la copii, deci nu este de dorit să se utilizeze la pacienții din această categorie de vârstă. Deoarece copiii au un raport dintre suprafața și greutatea corporală mai mare decât adulții, există o absorbție mai activă a medicamentului. Prin urmare, copiii sunt mai predispuși la dezvoltarea suprimării funcției sistemului hipotalamo-hipofizo-suprarenal (GGNZ) din cauza utilizării corticosteroizilor și a dezvoltării efectelor exogene ale corticosteroizilor. La copiii care au primit corticosteroizi topici, au fost observate supresia suprarenalei, sindromul Cushing, întârzierea creșterii, creșterea insuficientă în greutate, creșterea presiunii intracraniene. Manifestări ale insuficienței suprarenale: niveluri scăzute de cortizol în plasmă și lipsă de răspuns la testul de stimulare suprarenală cu hormon adrenocorticotrop (ACTH).
Supradozaj.
Cu utilizarea pe termen lung sau excesivă a glucocorticosteroizilor topici poate suprima funcția hipofizo-suprarenală cu dezvoltarea insuficienței suprarenale secundare și apariția simptomelor de hipercorticism, inclusiv boala Cushing. O singură supradoză de gentamicină nu a provocat simptome de supradozaj. Utilizarea excesivă sau prelungită a gentamicinei poate duce la creșterea excesivă a microorganismelor insensibile la antibiotice. Tratament. Aplicați terapia simptomatică adecvată. Simptomele hipercorticismului acut sunt de obicei reversibile. Dacă este necesar, efectuați corectarea echilibrului electrolitic. În caz de toxicitate cronică, se recomandă întreruperea treptată a corticosteroizilor. În cazul creșterii excesive a microorganismelor rezistente, se recomandă oprirea tratamentului cu medicamentul și prescrierea terapiei necesare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 19383
  • Producător Schering-plough
  • Țara producător Belgia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat