Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen Lăptișor de matcă capsule  300mg N60

Lapte de matca (60 capsule)
Cea mai bogată compoziție a elixirului explică interesul omului față de el – este greu să găsești o altă compoziție care are aceleași calități vindecătoare ca și laptele de albine.

Acțiunea principală a laptelui de matca de albine este de a crește imunitatea unei persoane la un nivel în care se luptă independent cu boala. Datorită utilizării sale, există o scădere a fizicii oboseală și slăbirea suprasolicitării nervoase, restabilirea puterii, îmbunătățirea apetitului, somnul, memoria, creșterea capacității de muncă.

În plus, lăptișorul de matcă contribuie la creșterea rezistenței organismului la diferite tipuri de infecții, la creșterea vitalității generale, la îmbunătățirea bunăstării în general.

Lăptișor de matcă îmbunătățește procesul de alocare a laptelui la femeile care alăptează, îmbunătățește activitatea inimii, sub influența sa are loc reglarea metabolismului, îmbunătățește activitatea organelor digestive. Lăptișorul de matcă este un agent eficient anti-radiații, antimicrobian și bactericid. Inhibă creșterea microbilor și afectează în mod negativ streptococii, bagheta tuberculoasă și stafilococii. În lăptișorul de matcă conține
acid oxi-decenic, care neutralizează acțiunea radicalilor liberi, prin urmare, laptele este utilizat în tratamentul cancerului.

Indicații pentru utilizare:
Tonusul redus al corpului
Imunitate redusă
Boli ale tractului gastro-intestinal
Tulburări hormonale
Tulburări endocrine
Artrită și poliartrită
Lipsa de vitamine și oligoelemente
Pentru recuperare după boli
Regenerarea și repararea țesuturilor pentru orice deteriorare
Administrare:
Adulți și copii de la 16 ani câte o capsulă de 2 ori pe zi, cu apă.
Vezi descrierea completă
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat