Coșul este gol. Adăugați un produs

Voltaren 75mg/3ml sol.inj. N5

Voltaren 75mg 3ml N5 fiole
Substanta activa:Diclofenacum
Compozitia si forma de prezentare: Sol. inj 75mg 3ml N5 fiole


Actiunea farmacologica: Blocheaza sinteza prostaglandinelor prin inhibitia ciclooxigenazei. Are actiune antiinflamatoare, analgezica si antipiretica. In tratamentul de durata inhiba agregatia plachetara.
INDICATII
Poliartrita reumatoida, spondiloartrita anchilozanta, reumatismele psoriazice, anumite artroze dureroase si invalidante. Puseurile acute de periartrita scapuloumerala, bursite, artroze, lombalgii.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Pentru comprimate, adulti, doza de atac este de 150 mg/zi in 3 prize- doza de intretinere - 75-100 mg/zi in 2 prize. Copii 2-3 mg/kg/zi in 2 sau 3 prize. Pentru supozitoare - cate 1 supozitor seara la culcare. Pentru formele topice - se aplica topic prin frictiune usoara de 2-4 ori pe zi. Formele injectabile se administreaza o data pe zi.
CONTRAINDICATII
Ulcer gastro-duodenal evolutiv, insuficienta hepatica sau renala severa, hipersensibilitatea la preparat, astmul bronsic, urticaria, rinita alergica, sarcina (ultimul trimestru), lactatia, copiii sub 15 ani sau sub 17 kg masa corporala.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
In tratamentul de durata sunt posibile ulcere, hemoragii si perforatii gastro-intestinale, in special la fumatori, alcoolici si varstnicii cu patologii gastro-intestinale in antecedente, hematologice sau afectiuni ale coagulabilitatii. A controla diureza la bolnavii cu insuficienta cardiaca, ciroza hepatica, nefroza cronica.
Termen de valabilitate: 3 ani. Conditii de conservare: Temperatura sub 250 C, loc uscat, ferit de lumina. Statutul legal: Cu prescriptie medicala.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 14677
  • Țara producător Elvetia
  • Producător Novartis
Adăugat