Coșul este gol. Adăugați un produs

Bifidumbacterin 5doze liof.sol.orala N10 (Microg) OTC

Indicații pentru utilizare
Conform instrucțiunilor, Bifidumbacterin pentru uz intern este prescris pentru:

Prevenirea și tratamentul disbacteriozelor tractului gastro-intestinal de origine variată (inclusiv ulcer gastric și duodenal, hepatită, pancreatită, reacții alergice, colecistită, prescripție de hormoni, antimicrobiene și AINS);
Corectarea microflorei înainte și după intervențiile chirurgicale asupra intestinului, pancreasului, ficatului;
Infecții intestinale acute cum ar fi infecția cu rotavirus, salmoneloza, shigellosis;
Alimente toxicoinfectante, constipație cronică sau diaree pe fondul antibioticelor pe termen lung, sindrom de malabsorbție;
Pentru utilizare intravaginală, locală și rectală, Bifidumbacterin este prescris pentru:

Vaginoză bacteriană;
Disbacterioza tractului urogenital, bolile inflamatorii acute și cronice ale tractului urogenital, inclusiv infecțiile cu transmitere sexuală, cum ar fi herpesul genital, chlamydia, gonoreea;
Colpită nespecifică, inclusiv dependentă de hormoni;
Pregătirea operațiilor ginecologice planificate pentru a preveni complicațiile infecțioase postoperatorii;
Colită cronică de origine diferită, tulburări intestinale după infecție intestinală acută;
Pregătirea prenatală a femeilor însărcinate pentru prevenirea disbiozelor vaginale;
Bifidumbacterin liofilizat este, de asemenea, utilizat pentru a preveni mastita la mamele care alăptează.

Contraindicații
Conform instrucțiunilor, Bifidumbacterin este contraindicat:

Când hipersensibilitatea la componentele medicamentului;
La vârsta copiilor până la trei ani (pentru lumanari).
În cazul administrării Bifidumbacterin, se recomandă prudență cu copii cu deficit de lactază.

Dozare și administrare
Bifidumbacterin pentru administrare orală este prescris cu o jumătate de oră înainte sau în timpul meselor. Pentru sugari se poate administra medicamentul imediat înainte de hrănire.

Pacientii cu patologii chirurgicale sunt prescrise Bifidumbacterin timp de 3-5 zile inainte de interventie si timp de 10-15 zile dupa aceasta, 15-30 doze pe zi.

În bolile gastrointestinale cronice, 25-50 doze de Bifidumbacterin sunt prescrise de până la trei ori pe zi timp de 2 săptămâni.

Suplimentele Bifidumbacterin sunt destinate utilizării rectale sau intravaginale a 1-2 bucăți de trei ori pe zi în combinație cu formele orale ale medicamentului. Durata tratamentului infecțiilor intestinale acute și bolilor ginecologice este de 1-1,5 săptămâni, cu forme cronice și prelungite - până la 1 lună.

La femeile gravide cu o încălcare a secrețiilor vaginale, 1 lumânare de Bifidumbacterin se administrează intravaginal de două ori pe zi timp de 5-10 zile sau mai mult până la dispariția simptomelor clinice.

Pentru a preveni complicațiile purulente-septice în timpul operațiilor ginecologice planificate, o lumânare de Bifidumbacterin este prescrisă pe zi cu 5-10 zile înainte de intervenție.

După administrarea de antibiotice Bifidumbacterin în lumânări este prezentat în 1 bucată de două ori pe zi timp de 10 zile. Dacă este necesar, cursul repetat este permis în 3-4 luni.

Liofilizatul pentru prepararea soluției este destinat pentru utilizare locală și internă sub formă de irigații, aplicații, loțiuni.

Pentru disbacterioza urogenitală, Bifidumbacterin este utilizat ca liofilizat intravaginal sub formă de tampon injectat timp de 2-3 ore, umezit abundent în soluție (5-10 doze de medicament sunt dizolvate în 15-20 ml de apă la temperatura camerei). Durata tratamentului este de 1-1,5 săptămâni.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Microgen
  • Article 20425
  • Țara producător Rusia
Adăugat