Coșul este gol. Adăugați un produs

Kalimin 60mg dr. N100

DESCRIEREA PRODUSULUI
Efect farmacologic
Farmacodinamica
Are efect colinomimetic datorită inhibării reversibile a colinesterazei și acțiunii crescute a acetilcolinei.
Îmbunătățește transmiterea neuromusculară, îmbunătățește motilitatea tractului gastrointestinal, crește tonusul vezicii urinare, bronhiilor, secreția glandelor exocrine, provoacă bradicardie, mioză ușoară, spasm de acomodare. Nu are un efect central.
Indicatii de utilizare:
Miastenia gravis.
Contraindicatii
Hipersensibilitate la bromura de piridostigmină și alte componente ale medicamentului;
administrarea anterioară de relaxante musculare depolarizante (suxametoniu, bromură de decametoniu);
irită;
bronșită obstructivă cronică, astm bronșic;
obstrucția mecanică a intestinului;
obstrucția tractului biliar și urinar;
afecțiuni spastice ale tractului gastrointestinal;
miotonie;
șoc în perioada postoperatorie;
sarcina;
perioada de lactație;
vârsta de până la 18 ani.
Cu prudență: hipotensiune arterială, insuficiență cardiacă decompensată, insuficiență renală, infarct miocardic acut, ulcer gastric, bradicardie, diabet zaharat, parkinsonism, colelitiază în absența obstrucției, urolitiază în absența obstrucției, afecțiuni după operații la nivelul tractului gastrointestinal, hepatic insuficiență, hipertiroidism.

Utilizați în timpul sarcinii și în timpul alăptării
Bromura de piridostigmină nu este teratogenă, dar are fetotoxicitate. Medicamentul poate provoca naștere prematură, mai ales atunci când este utilizat în ultimele săptămâni de sarcină.
Bromura de piridostigmină trece în laptele matern. La prescrierea medicamentului, alăptarea trebuie întreruptă.

Dozaj si administrare
Înăuntru, apă potabilă.
Odată cu simptomele inițiale ale bolii, doza recomandată este de 1/2-1 comprimat (30-60 mg) de 1-2 ori pe zi.
Odată cu progresia bolii - 1-3 comprimate (60-180 mg) de 2-4 ori pe zi. Doza zilnică maximă este de 12 comprimate (720 mg).
Dozarea bromurii de piridostigmină în miastenia gravis se efectuează strict individual, în funcție de severitatea bolii și de răspunsul pacientului la tratament. Prin urmare, regimurile de dozare recomandate pentru această indicație trebuie considerate orientative. Tratamentul pacienților cu boli de rinichi. La pacienții cu boli de rinichi, medicamentul este prescris în doze mai mici, deoarece bromura de piridostigmină este excretată nemodificat din organism, în principal prin rinichi. Prin urmare, doza necesară de medicament este selectată individual pentru fiecare pacient, în funcție de efectul medicamentului.

Efect secundar
Reacții alergice, transpirație crescută, salivație crescută și lacrimare, secreție crescută a glandelor bronșice, greață, vărsături, diaree, dureri abdominale crampe din cauza motilității intestinale crescute, urinare frecventă, tremurături musculare, spasme ale mușchilor scheletici, slăbiciune musculară și tulburări de acomodare. Când se utilizează medicamentul în doze mai mari, este posibilă dezvoltarea bradicardiei și scăderea tensiunii arteriale. În cazuri foarte rare, apar erupții cutanate.

Supradozaj
Simptome: secreție crescută a glandelor lacrimale, salivare și sudoripare, înroșirea pielii, slăbiciune severă, vedere încețoșată, mioză, amețeli, greață, vărsături, defecare și urinare involuntară, colici intestinale, bronhospasm, edem pulmonar, slăbiciune musculară severă sau în creștere, paralizie a mușchilor respiratori, scăderea tensiunii arteriale, colaps, bradicardie, tahicardie paradoxală sau stop cardiac.
Tratament: Antidotul specific este atropina, care se administrează intravenos (lent) în doză de 1-2 mg. În funcție de frecvența pulsului, dacă este necesar, doza inițială se administrează din nou după 2-4 ore. De asemenea, trebuie folosit cărbune activat, alți enterosorbanți și lavaj gastric. Este necesar să se controleze echilibrul hidric și electrolitic al corpului, să se monitorizeze respirația și activitatea cardiacă. În caz de insuficiență pulmonară sau stop cardiac, trebuie luate măsuri adecvate de resuscitare.
Instrucțiuni Speciale
În timpul perioadei de tratament, trebuie avută grijă atunci când conduceți vehicule și vă implicați în activități potențial periculoase care necesită o concentrare sporită a atenției și viteza reacțiilor psihomotorii.
În timpul tratamentului, pacienților le este strict interzis să bea alcool.
Dacă pacientul a uitat să ia următoarea doză de medicament în timp util, nu luați o doză dublă de medicament în timpul următoarei doze.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pliva
  • Article 26275
  • Țara producător Croatia
3 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat