Coșul este gol. Adăugați un produs

Cateter Foley 2 canale 10ml N20 (Romed)

32,01 lei
33 lei
Adaugă în coş
Cateterul este conceput pentru cateterizarea pe termen lung (până la 7 zile) a vezicii urinare și alte proceduri medicale.
Caracteristici distinctive:
Cateterul este fabricat din latex acoperit cu silicon de înaltă calitate. Materialul transparent vă permite să controlați vizual mișcarea urinei prin cateter.
Învelișul din silicon biocompatibil reduce riscul de iritare a țesuturilor și asigură confort și siguranță pacientului.
Rigid optim înainte de inserare, cateterul se înmoaie odată cu temperatura corpului, reducând posibilul disconfort. Datorită suprafeței netede, vârful cateterului trece cu ușurință prin îngustarea uretrei, previne iritarea membranei mucoase a uretrei și formarea de incrustații pe suprafața interioară a cateterului. Capătul distal este echipat cu 2 orificii laterale care optimizează drenajul urinei.
Cateterul este cu două canale, permite instilații, hemostază, lavaj de organe. Conectorul durabil în formă de pâlnie este rezistent la răsucire, asigură o conexiune de înaltă calitate între cateter și pisoar.
Balonul durabil și simetric este ușor de umflat și dezumflat. Oferă siguranță maximă pentru pacient. Capacitate flacon până la 30 ml. Tranziția lină de la balon la axul cateterului reduce posibilitatea de traumă în timpul inserției. Supapa anti-retur a cateterului este proiectată pentru umplerea balonului cu o seringă fără ac.
Cateterul este ambalat desfășurat, ceea ce vă permite să introduceți cateterul direct din ambalaj fără a-l atinge.
Specificatii:

steril, destinat pentru o singura utilizare.
Fabricat din latex acoperit cu silicon de înaltă calitate
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 34199
  • Producător Romed
  • Țara producător Olanda
Adăugat