Coșul este gol. Adăugați un produs

Dioxidin 1% 10ml sol.inj. N5x2

198,85 lei
205 lei
Adaugă în coş
INDICAŢII TERAPEUTICE:
Procese purulent-inflamatorii de diverse localizare: pleurezie purulentă, empiem pleural, abces pulmonar, peritonită, cistită, plăgi cu prezența cavităților profunde, abcese ale țesuturilor moi, flegmoane, plăgi postoperatorii ale căilor urinare și biliare etc. dupa cateterizarea vezicii urinare.

DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE:

Dioxidin se indică numai la adulti!

Înainte de a începe tratamentul se efectuează proba pentru determinarea toleranței la preparat, pentru a se introduce în cavitatea respectivă 10 ml soluție 1%. În lipsa reacțiilor adverse timp de 3-6 ore (vertij, frisoane, febră) se începe începe. Preparatul se introduce în cavități prin tub de drenaj, cater sau seringă – de obicei 10-50 ml soluție 1%. Doza nictemerală maximă constituie 70 ml soluţie 1%). Se administrează de 1 sau 2 ori pe zi (fără a depăși doza nictemerală de 70 ml soluție 1%). Durata tratamentului depinde de severitatea maladiei si toleranta preparatului. În caz de toleranță bună pregătită se administrează timp de 3 săptămâni și mai mult. La necesitate cura de tratament se repetă peste 1-1.5 luni.

Se administrează la fel si topic, aplicând pe suprafața plăgii pansamente, îmbibate cu soluție 1%.

REACŢII ADVERSE:

La administrare în cavități sunt posibile: cefalee, frisoane, febră, dispepsie, crampe musculare, reacții alergice, reacții de fotosensibilitate (apariția petelor pigmentare pe corp în cazul expunerii la razele solare).

La aplicare externă - dermatită în jurul plăgii, prurit.

CONTRAINDICAŢII:

Hipersensibilitate la preparat, insuficienţa suprarenală (inclusiv în anamneză)
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 62483
  • Țara producător Ucraina
  • Producător Farmak
  • Cod medicament 0400330060
Adăugat