Coșul este gol. Adăugați un produs

Calciu+Mg+VitD3 comprimate N30

108,64 lei
112 lei
Adaugă în coş
Ingrediente Fiecare film comprimat conține 1250 mg carbonat de calciu (echivalent la 500 mg calciu ionic ), 216 mg hidroxid de magneziu (echivalent la 90 mg magneziu ionic), agenți de întărire (amidon de porumb, gelatină), agent de umezire (croscarmeloză sodică). ), agent de glazurare (compus din: hidroxipropiimetilceluloză, lactoză monohidrat, talc, glycerol, dioxid de titan), agenti antiaglomeranţi (stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, talc), 5 mcg vitamina D3 (colecalciferol 200 UI).
Actiune

Calciul este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și al dinților, contribuie la metabolismul energetic normal și la o neurotransmisie normală, precum și la coagularea normală a sângelui, la funcționarea normală a sistemului muscular și a enzimelor digestive. De asemenea, contribuie la procesul de diviziune și de diferență celulară. Aportul adecvat de calciu este important la toate vârstele, în special în perioada de creștere, în timpul sarcinii și lactației precum și la vârstnici.
Magneziul

este un mineral indispensabil vieții celulelor, aproximativ din conținutul de magneziu prezent în organism fiind localizat în interiorul celulelor. Restul se regăsește la nivelul țesutului osos, în combinație cu calciul și fosforul. Element necesar pentru mai mult de 300 de reacții biochimice din organism, magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular. Contribuie la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală a proteinelor, la echilibrul electrolitic și la menținerea sănătății psihice, a sistemului osos și a dinților. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii și extenuarii.
Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților. De asemenea, contribuie la menținerea funcției normale a sistemului muscular, la funcționarea normală a sistemului imunitar și a participat la procesul de diviziune celulară.
Utilizare

Pentru adulti si copii de peste 6 ani: 1 comprimat pe zi, dupa masa.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Biofarm
  • Article 70171
  • Țara producător Romania
Adăugat