Coșul este gol. Adăugați un produs

Anti P 50ml Spray cut N1

50,44 lei
52 lei
Adaugă în coş
ANTI-P
spray împotriva păduchilor

Ce este Anti-P şi pentru ce se utilizează

Anti-P este un preparat complex cu acţiune pediculocidă. Utilizează la pediculoza capului şi pubisului (ftiriază). Substanţele biologic active extrase din rizomii cu rădăcini de strigoaie manifestă acţiune pediculocidă şi ovicidă (provoacă moartea lindinilor), uleiul volatil de brad alb manifestă acţiune antiinflamatoare la nivelul pielii capului, gudronul de mesteacăn manifestă acţiune antiseptică, antipruriginoasă şi emolientă asupra pielii .
Inainte să utilizaţi Anti-P

Nu utilizaţi Anti-P

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la la oricare dintre componente produsului;

- sarcina şi perioada de alăptare

Cum să utilizaţi Anti-P

Extern.
Inainte de utilizare flaconul cu preparat se agită bine. De pe flacon se scoate capacul şi se montează valva pentru pulverizarea soluţiei. Se va evita contactul preparatului cu mucoasa ochiului. La nimerirea accidentală,ochii se vor spăla imediat cu apă din abundenţă. Flaconul se ţine strict vertical. Capătul liber al dispersorului valvei se orientează spre partea piloasă a capului sau regiunii pubiene. în pediculoza capului preparatul se pulverizează la rădăcinile părului, apoi se îmbibă minuţios în păr. Cantitatea preparatului utilizat depinde de gradul de infectare, de lungimea părului şi constituie 20-50 ml. După aplicarea preparatului mâinile trebuie spălate cu apă caldă şi săpun. Peste 20-30 min părul se spală cu apă şi şampon şi se clăteşte cu soluţie caldă de oţet de masă 3-5 % sau soluţie de acid acetic 5-10 %. Păduchii morţi şi lindinile se înlătură pieptănând părul cu un pieptene des pe o muşama sau hârtie, care apoi se ard. Pieptenele se spală minuţios cu apă fierbinte sau se şterge cu alcool sau se menţine 30 min în soluţie de acid acetic 5-10 %. Preparatul se pulverizează o singură dată. în caz de acţiune ovicidă incompletă aplicarea preparatului se repetă peste 7-10 zile. în ftiriază iniţial se rade părul pubian şi de pe perineu. Ulterior se pulverizează soluţia preparatului pe pielea din regiunea pubiană, se menţine timp de 30 min, apoi preparatul se spală cu apă caldă şi săpun.
Cum se păstrează Anti-P

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25 °C.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
Nu utilizaţi preparatul după data de expirare înscrisă pe cutie sau pe eticheta. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Informaţii suplimentare
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 81933
  • Producător Depofarm
  • Țara producător Republica Moldova
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat