Coșul este gol. Adăugați un produs

Moteris 250mg comp.vaginale N6

DESCRIEREA PRODUSULUI
Moteris 250 mg, comprimate vaginale
Acid ascorbic Indicatii Moteris 250 mg, comprimate vaginale se utilizează în următoarele afecțiuni:
Vaginita cronică sau recurentă (vaginoza bacteriană, vaginita nespecifică), formă ușoară până la moderată; normalizarea microflorei vaginale perturbate. Mod si doza de administrare
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doze
Se administrează 1 comprimat vaginal de 250 mg acid ascorbic pe zi. Comprimatul vaginal se introduce în vagin seara înainte de somn.
În cazul tulburărilor bacteriene ușoare până la moderate ale microflorei vaginale, este suficient un tratament de 6 zile. &În cazul tulburărilor severe ale microflorei vaginale, cu absența completă a Lactobacililor sau în timpul sarcinii, se recomandă administrarea acestora mai mult de o săptămână. La necesitate cursul de tratament se poate repeta.
Reacţii adverse posibile
Ca toate medicamentele, Moteris poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
În timpul utilizării Moteris pot să apară următoarele reacţii adverse:
Reacții adverse rare după aplicarea comprimatelor vaginale Moteris, ar putea fi: senzaţie de arsură sau prurit la nivelul vaginului.
Aceste reacții sunt mai mult sau mai puțin prezente în toate terapiile vaginale. O parte din disconfort este cauzată de o infecție fungică simptomatică. Se știe că aproximativ 10% din toate femeile au infecție fungică asimptomatică. Flora vaginală perturbată din cauza prezenței anaerobelor în concentrație mare, produce substanțe inhibitoare cum ar fi difenilamina și altele care suprimă proliferarea fungică. După normalizarea florei vaginale, în unele cazuri există o creștere mai mare a ciupercilor, ceea ce poate duce la o infecție fungică simptomatică.

În cazuri foarte rare, este posibil să apară hipersensibilitate la oricare dintre componentele preparatului.

Dacă manifestaţi oricare dintre reacţiile adverse, încetaţi să luaţi Moteris şi consultaţi imediat medicul.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător World Medicine
  • Article 93980
  • Țara producător Georgia
  • Cod medicament 108720507
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat