Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Feminost 500mg comp. N56

371,51 lei
383 lei
Adaugă în coş
Ajuta femeile la restabilirea controlului asupra urinarilor necontrolate.
Efectul Feminost se bazeaza pe compozitia unica de extract din plante si vitamine, ce ajuta la mentinerea tensiunii corecte a musculaturii care genereaza afectiunile tractului urinar si sprijina functionarea optima a
acestuia Feminost este conceput pentru femeile de toate varstele ce au dreaific controlul cu pastra scurgerilui or. pastra scurgerilui urinare involuntare.

Produsul este recomandat pentru administrare constanta si pe termen lung.

Administrare:
Oral, 2 comprimate pe zi, dupa masa. Produsul trebuie consumat timp de 6-8 saptamani.

Compoziție:
1. Pentru tonifierea musculaturii vezicii
Dovleacul: Extractul de seminte de dovleac mentine tonusul muscular si favorizeaza dezvoltarea muschilor care influenteaza direct retinerea corecta a urinei.
Soia: Fitoestrogenii - adica izoflavonele din soia - sunt utili in cazul atrofierii muschilor, care se produc in perioada menopauzei.

2. Tratament traditional pentru femeile aflate la menopauza
Soia: Fitoestrogenii din soia ajuta la mentinerea bunastarii in timpul menopauzei.

Vitamina D: Favorizeaza functionarea corecta a muschilor si impreuna cu vitamina B12 asigura functionarea corecta a sistemului imunitar.
Studiile au aratat ca deficitul de vitamina D si B12 poate avea o influenta negativa asupra starii musculaturii sfincterului.

Urzica: Este folosita de foarte multi ani in medicina alternativa pentru tratarea afectiunilor tractului urinar. Favorizeaza producerea de urina in vederea curatarii tractului urinar. Acest lucru este util în cazul afectiunilor minore ale tractului urinar.

Merisorul: Este utilizat in medicina alternativa pentru pastrarea echilibrului microflorei vezicale. Creste imunitate organismului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător NP Zdrovit
  • Țara producător Polonia
  • Article 89359
Adăugat