Coșul este gol. Adăugați un produs

Cycloferon 150mg comp. film. N10

Indicații pentru cicloferon ®
Ca parte a terapiei complexe la adulți:

Infecția cu HIV (stadiile 2A-2B);
neuroinfectii: meningita si encefalita seroasa, borelioza transmisa de capuse (boala Lyme);
hepatită virală A, B, C, D;
infecție cu herpes;
infecție cu citomegalovirus;
imunodeficiențe secundare asociate cu infecții bacteriene și fungice acute și cronice;
infecții cu chlamydia;
boli ale sistemului musculo-scheletic și ale țesutului conjunctiv (artrita reumatoidă, lupus eritematos sistemic, osteoartrita deformantă).
Ca parte a terapiei complexe la copiii cu vârsta de 4 ani și peste:

hepatită virală A, B, C, D;
infecție cu herpes;
Infecția cu HIV (stadiile 2A-2B). Adulți TSikloferon ® introducerea / m sau / în 1 timp / zi de model de bază: pe parcursul zilei. Durata tratamentului depinde de boală.

Pentru infecțiile cu herpes și citomegalovirus, medicamentul este prescris conform schemei de bază - 10 injecții a câte 250 mg fiecare. Doza totală este de 2,5 g. Tratamentul este cel mai eficient la debutul unei exacerbări a bolii.

Pentru neuroinfectii, medicamentul se administreaza conform schemei de baza. Cursul de tratament este de 12 injecții de 250-500 mg în combinație cu terapia etiotropă. Doza totală este de 3-6 g. Curele repetate se efectuează după cum este necesar.

Cu infecția cu chlamydia, tratamentul se efectuează conform schemei de bază. Cursul de tratament este de 10 injecții a câte 250 mg fiecare. Doza totală este de 2,5 g. Cursul se repetă în 10-14 zile. Este recomandabil să combinați Cycloferon cu antibiotice.

În hepatita virală acută A, B, C, D și formele mixte, medicamentul se administrează conform schemei de bază a 10 injecții a câte 500 mg fiecare. Doza totală este de 5 g. Cu un curs prelungit, un al doilea curs se efectuează în 10-14 zile.

În hepatita virală cronică B, C, D și formele mixte, medicamentul se administrează conform schemei de bază a 10 injecții a câte 500 mg fiecare, apoi conform schemei de întreținere de 3 ori pe săptămână. în termen de 3 luni ca parte a terapiei complexe. Recomandat în combinație cu interferoni și chimioterapie. Repetarea cursului se efectuează în 10-14 zile.

În infecția cu HIV (etapa 2A-2B), medicamentul este prescris conform schemei de bază de 10 injecții a câte 500 mg fiecare și apoi conform schemei de întreținere o dată la trei zile timp de 2,5 luni. Repetarea cursului se efectuează după 10 zile.

În condiții imunodeficiente, cursul tratamentului constă în 10 injecții intramusculare conform schemei de bază într-o singură doză de 250 mg. Doza totală este de 2,5 g. Al doilea curs se efectuează în 6-12 luni.

Cu artrita reumatoidă, lupus eritematos sistemic, se prescriu 4 cure a câte 5 injecții conform schemei de bază, câte 250 mg fiecare cu o pauză de 10-14 zile. Medicul stabilește individual necesitatea unui al doilea curs.

În cazul osteoartritei deformante, se prescriu 2 cure a câte 5 injecții a câte 250 mg fiecare cu o pauză de 10-14 zile conform schemei de bază. Medicul stabilește individual necesitatea unui al doilea curs.

Bebeluși TSikloferon ® administrat în / m sau / în 1 timp / zi de model de bază: pe parcursul zilei. Doza terapeutică zilnică este de 6-10 mg/kg greutate corporală.

În hepatita virală acută A, B, C, D și formele mixte , se efectuează 15 injecții ale medicamentului conform schemei de bază. Cu un curs prelungit de infecție, cursul se repetă după 10-14 zile.

În hepatita virală cronică B, C, D, medicamentul este administrat conform schemei de bază de 10 injecții și apoi conform schemei de întreținere de 3 ori pe săptămână timp de 3 luni, ca parte a terapiei complexe. Se recomandă utilizarea în combinație cu interferoni și chimioterapie.

În infecția cu HIV (stadiile 2A-2B), se prescrie un curs de 10 injecții conform schemei de bază și apoi conform schemei de întreținere o dată la 3 zile timp de 3 luni. Cursul repetat se efectuează în 10 zile.

În cazul infecției cu herpes , se efectuează un curs de 10 injecții conform schemei de bază. În timp ce se menține activitatea de replicare a virusului, cursul tratamentului este continuat conform schemei de întreținere cu introducerea medicamentului 1 dată în 3 zile timp de 4 săptămâni. Contraindicații de utilizare
ciroza hepatică în stadiul de decompensare;
copii sub 4 ani;
sarcina;
perioada de alăptare (alăptare);
hipersensibilitate la componentele medicamentului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Polisan
  • Article 11960
  • Țara producător Rusia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat