Coșul este gol. Adăugați un produs

Hygia 1% 120ml sol. uz ext N1 OTC

116,40 lei
120 lei
Adaugă în coş
Descrierea Produsului:
Lichid vîscos sidefat, de culoare galbena.
PROPRIETATILE FARMACOLOGICE
Preparat insecticid cu actiune de contact, care se refera la grupa piretroidelor sintetice. Este eficient fata de multe specii de artropode (paduchi, purici, inclusiv scabie si alti ectoparaziti) si putin toxic fata de homeoterme. Inhiba dezvoltarea si provoaca moartea larvelor, lindinilorsi a speciilor mature.
INDICATII TERAPEUTICE
Pediculoza si ftiriaza (pediculoza pubiana) la adulti si copii cu vîrsta peste 5 ani.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Extern. Pe parul umed al capului sau partile piloase ale corpului (in pediculoza pubiana) se aplica samponul Hygia®, frictionînd-ul in radacinii parului. Dupa prelucrare preparatul se lasa pe par pentru 20 minute, apoi se spala minutios cu apa calda curgatoare. Dupa spalare parul se piaptana cu un pieptene des pentru inlaturarea parazitilor morti. Consumul samponului in pediculoza este in dependenta de gradul de infestare cu paraziti, desimea si lungimea parului -15-20 ml. Prelucrarea se repeta peste 7-10 zile, dar nu mai frecvent decat de 2 ori pe luna.
REACTII ADVERSE
Rar
- reactii alergice sub forma de eruptii cutanate.
CONTRAINDICATII
Nu se recomanda prelucrarea copiilor pîna la 5 ani, a femeilor insarcinate si celor care alapteaza, precum si a persoanelor cu diverse afectiuni cutanate sau cu manifestari alergice la remedii medicamentoase sau cosmetice.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Pentru evitarea nimeririi remediului pe mucoasele ochilor si nazofaringelui inaintea prelucrarii parului e necesar de legat capul (mai jos de par) cu o basma de bumbac, strînsa sub forma de cordon. A se respecta regulile de igiena personala (de spalat mîinile sub apa curgatoare dupa prelucrare). in caz de contact prelungit cu produsul,lucratorilor medicali se recomanda de folosit manusi de cauciuc.
INTERACTIUNI CU ALTE MEDICAMENTE
Nu sunt descrise.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 40949
  • Producător Medica
  • Țara producător Bulgaria
Adăugat